2777
2789
عنوان

جشن شکوفه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 45 پست
اولین باره میشنوم!!!! خودت بری مدرسه تزیین کنی؟؟ بعد با پول خودت کادو هم بخری؟؟

بله عزیزم، مدیر بهم گفت، معلم کلاس اول پارسالشون، تمام این کارها رو انجام داده و از من هم توقع داشت. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»
جشن شکوفه ها برا نرده های حیاط بادکنک زده بودن و برا بچه ها مداد رنگی خریدن اونم مدیر مدرسه خود معلم ...

ممنون عزیزم از ایده های قشنگت❤

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم از ایده های قشنگت، مدیر بهم گفت، معلم کلاس اول پارسالمون، روز جشن شکوفه ها برای هر دانش آ ...

اونم میشه .موفق باشی عزیزم .فقط یادت باشه پاره تن مادرا قراره نصف  روزشونو کنار تو باشن مثل چشمات از جسم و روحشون مراقبت کن.اول پرورش بعداً آموزش.انشالله که سال خوبی بگذرونی💞

اولین باره می شنوم معلم کادو بده اونم تو مدارس دولتیبرای پسرم گفته بودن یه شاخه گل بگیرین برای معلم ...

این چیزا بستگی به مدیر مدرسه داره

اونم میشه .موفق باشی عزیزم .فقط یادت باشه پاره تن مادرا قراره نصف روزشونو کنار تو باشن مثل چشمات از ...

خیلی ممنون عزیزم😘حتما توصیه هات رو به خاطر میسپارم

پس همون مداد یا سر مدادی بگیر

اره احتمالا همینو بگیرم، قیمتش هم خوبه

تو هم قبول کردی؟خدا رحم کنه بهت با این مدیر،کلی جشن پیش رو دارین هردفعه پس قراره شما خودت حقوقتو خرج ...

مدیر بهم میگفت، پارسال، مدیر کلاس اولمون قبل از جشن شکوفه ها اومد مدرسه رو تزیین کرد، برای بچه ها کادو خرید، وقتی اینجوری میگه، آدم نمیتونه چیزی بگه. 

چه مدیر بیخودی منم معلمم ولی اینکارا وظیفه مدیر و معاون پرورشیه

وقتی میخواستم از جشن شکوفه ها ازش بپرسم، فکر میکردم میگه خودمون میایم کارهای روز جشن رو انجام میدیم، ولی دیدم همه کارهارو داره میندازه گردن من😆

معلم پسر من براشون مداد خریده بود بهشون هم کارتی که خودش درست کرده بود چسپونده بود میتونی کلاس روهم ...

مرسی عزیزم از پیشنهاداتت♥

عزیزم یکم کاردستی و استیکر با کاغذ رنگی درست کن بچسبون درودیوار کلاس و برای در هم ی ی متن خوش آمدگویی همراه کاردستی بساز همین 

برای هدیه هم میتونی مداد بخری باصرفه تره

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

مرسی عزیزم از ایده های قشنگت، مدیر بهم گفت، معلم کلاس اول پارسالمون، روز جشن شکوفه ها برای هر دانش آ ...

یک آبنبات چوبی بخر و تزیین کن 

هزینه ای نداره و بچه ها ذوق میکنن 

یک کارت درست کن با کاغذ رنگی بگو دختر گلم خوش اومدی و بعد آبنبات را بچسبون روش 

میتونی گل هم با کاغذ رنگی درست کنی 

این چیزا بستگی به مدیر مدرسه داره

نه عزیزم نداره.  مدیر داره سو استفاده می کنه.  

قبل خرید زنگ بزن بهش و بگو فلان چیز رو می خواهم بخرم.  هزینه اش مشکلی نداره؟؟؟  فاکتورمغازه  و برگی که کارتخوان بهت می ده رو ببر برای مدیر و فقط بگو بفرمایید!  

بادکنک و وسایل تزیین رو هم از معاون پرورشی مدرسه بگیر!!!  

شما می خواهی سی سال اون مدرسه کار کنی یعنی چی که از جیب خرج کنی؟؟؟  البته بعدها به مناسبت با میل شخصی خودت برای بچه ها بخر.  

در جلسه اولیا هم نماینده مادران انتخاب کن و بگو جایزه مدرسه کمه برای بچه کلاس اولی!  مادرها مبلغ کمی بدهند. نماینده مادران از بازار خرید عمده کند  فقط برای بچه های کلاس خودتان!!!