2777
2789
عنوان

فوت مادرم

218 بازدید | 15 پست

سلام ،مامانم ۲۴ روز هست فوت کردند ولی همسرم اصلا نگفت بیا یه تابلویی یا یه بنر برای عرض تسلیت بنویسیم شما بودین ناراحت نمی شدین من هیچ حرفی نزدم ولی تو دلم نگه داشتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تسلیت میگم عزیزم

معمولا داماد بنر نمیزنه ، داماد خودش صاحب عزاست

خانواده داماد بنر یا تابلو تسلیت میزنن

یا دوست و آشناهاش بنر میزنن درکذشت مادر همسرتون رو تسلیت میگیم

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

تسلیت میگم عزیزممعمولا داماد بنر نمیزنه ، داماد خودش صاحب عزاستخانواده داماد بنر یا تابلو تسلیت میزن ...

ممنونم فامیل ها همه نوشتند مثلا با خانواده ی من میخواهیم جایی بریم با ماشین ما دستش رو به جیب ش نمی کنه که واسه ی پسرم یه چیزی بخرم فقط میگه خانواده تو باید بخرند

شوهرمنم اینکارو نکرد ولی فک میکنم چون دلش نیومد اینکارو کنه . دلگیرنشو ازش

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اشتباه از خودته.  چیزی رو تو دلت نگه دار.  همون لحظه هر چی میخوای بگو 

هیچکس جواب صبوری و مظلومیش رو نگرفته. 

بخدا مردا بیشعورتر از اونی هستن که فکر کنی. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

ممنونم فامیل ها همه نوشتند مثلا با خانواده ی من میخواهیم جایی بریم با ماشین ما دستش رو به جیب ش نمی ...

این جور داماد ها که همش متوقعن ولی انتظارات دیگران براشون مهم نیست همیشه باعث عذابن

ممنونم فامیل ها همه نوشتند مثلا با خانواده ی من میخواهیم جایی بریم با ماشین ما دستش رو به جیب ش نمی ...

خسیسه؟

خیلی اخلاق بدیه 😞

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه