2821
2789
عنوان

همسرم میگههه

284 بازدید | 13 پست

همسرم میگه بچه نیاریم کلا

منم خودم خیلی دو دلم ولی میترسم پشیمون شم

میگه میترسم از آینده بچه م از جامعه مون چرا خودمونو درگیر بزرگ کردن بچه کنیم درگیر سختی هاش

ما عاشق همیم تا آخر عمرمون باهم با عشق زندگی کنیم جای اینکه دغدغه مون بچمون بشه ب خودمون برسیم با هم کل دنیا رو بگردیم با هم شااد زندکی کنیم حیفه درگیر بچه ای شیم که معلوم نیست آینده ش چی بشه جامعه ما جامعه خوبی نیست

اینم بگم من بهش گفتم اکثره متاهلا میگن بعد ی مدت خونه سوت و کور میشه رابطه ها تکراری میشع دلت میخواد بچه باشه انگیزه بهت بده 

میگه ما دورمون پره بچه س 

خواهرای من بچه نوزاد دارن برادر اونم همین طور

گفت هروقت دلمون خواست با همونا مشغول میشیم انقدر برامون شیرین هستن که سیرمون میکنن 

کیا موافقن با این حرف؟؟؟ 

من ۲۶ سالمه همسرم ۳۰ 

وضع مالیمونم اوکیه میتونیم دو تا بچه رو ساپورت کنیم

اینجا طبیعیه که همه طرفدار بچه دار شدن باشن

شما هم نه بخاطر همسرت بخاطر خودت بشین مزایا و معایب بچه داشتن رو ببین بعد تصمیم بگیر 

هیچ کس توی این چیرا نمیتونه ادم رو درک کنه یا درست راهنمایی کنه

ما هم بچه نمیخواییم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اینجا طبیعیه که همه طرفدار بچه دار شدن باشنشما هم نه بخاطر همسرت بخاطر خودت بشین مزایا و معایب بچه د ...

من خودم قبول دارم حرفاشو 

اما نگران اینم حس و حال الانم با ۱۰ سال دیگه فرق کنه

اون زمان پشیمون شم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم قبول دارم حرفاشو اما نگران اینم حس و حال الانم با ۱۰ سال دیگه فرق کنهاون زمان پشیمون شم.

تخمک فریز کن 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شما چند سالته؟

۴۳

بنظرم هنوز وقت دارید..

مامانه من ۳۲ سالش بود من بدنیا اومدم‌ ، و ۳۶که داداشم اومد.

بابامم موقعی که من بدنیا اومدم ۳۶ و داداشم۴۰

ولی خب باید ببینی اونموقع دیگه حوصله بچه بزرگ کردن دارین یا نه؟؟   درکل که حیف بچه نیارید

هيچوقت پشیمون نشدی؟؟چتد ساله ازدواج کردین؟

پشیمون نه 

ولی هر از چند وقتی دوباره میشینم فارغ از نظر همسرم بررسی میکنم ببینم هنوزم نمیخوام 

۹ ساله با همیم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز