ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم مثل تو هستم غصه نخور دو ماه و نیمه افتادم یه گوشه تاپیک هامو ببینی میفهمی من حتی تابلوهای خونه رو برداشتم به رنگ زرد و نارنجی حساس شدم بدم میاد شوهرم حتی ...استراحت مطلق هستم تنها هم هستم هیچ کمکی ندارم خدا کمک کنه لکه بینی افتادم خیلی برام دعا کن هفته دهم هستم شما هفته چندی
برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍 دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید . به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍
من بالای سرم نعنا خشک گذاشتم بو میکنم روزی دو سه بار
چوب شور همیشه بذار دهنت نم نم خیس بخوره
برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍 دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید . به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍
قربونت انشالله بسلامتی بگذره برای شما من نیست سابقه سقط مکرر دارم که همش هم با این لکه بینی ها شروع شده بود برای همین نگرانم . شیاف زدم دعام کن
خواهر شوهر منم اینجوری بود هرچی میخورد بالا میاورد بیچارع هشت مااااه نتونست لب ب گوشت بزنه انقد ک حالش بد میشد فقط ماه نهم حالش بهتر سد الان دخترش لب ب گوشت نمیزنه فرقی هم نداره چ گوشتی باشه مرغ ماهی گوشت قرمز هرچیییییی ک ب گوشت بخوره لب نمیزنه ن کوبیده ن آبگوشت هیچ کاری هم نمیشه کرد