2821
2789
عنوان

پرولاکتین

93 بازدید | 12 پست

خانوما من پرولاکتینم بالاست رفتم دکتر برام قرص نوشته ولی خیلی احساس خستگی و سرگیجه میکنم باهاش ازونجایی که قصد بچه دار شدن ندارم لازمه حتما قرص بخورم یا نه اونموقع نمیدونستم با قرص اینجوری اذیت میشم از،دکتز نپرسبدم 

واسه منم بالا بود اولین بار ۹۰وخورده ای

دومین بار دقیق تر دادم شد ۵۸ ولی دکتر ازم پرسید علائم خاصی نداری من واقعا نداشتم دیگه برام قرص ننوشت ولی اینجا چند بار از چندتا کاربر پرسیدم گفت نیاز به قرص نداری این چیزارو قبل بارداری دکتر برات دارومینویسه میخوری میزون میشی میخوای با دکترت یه مشورت کن

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله خیلی مهمه حتما دارو ادامه بده عوارض دارو هست 

من بابت این قضیه ام ار ای دادم گفتن ممکنه باعث تورمور بشه در دراز مدت

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
پرولاکتین بالا نشونه درست کار نکردن غده هیپوفیزه ک خیلی خیلی مهمه تو بدن. حتما ب حرف دکترت گوش بده. ...

من هفته ای گفته یه نصف بخورم از پریشب حال خوبی ندارم 

شما چجوری مصرف می‌کنید 

ای وای من فکر کردم فقط تو بچه دار شدن تاثیر داره

برای همه چی تاثیر داره من دو سال تحت درمان بودم داروهاتو بخور زودی برمیگرده اصلا سرخود قطع نکن 

یعنی دو سال طول می‌کشه روزی قرص میخوردی یا هفتگی چه دارویی میخوردی

نه من دیر اقدام کردم به خاطر همین عددش بالا بود ام ار ای دادن 

هفته ای دوتا بعد مدتی هفته ای یک دونه خیلیم برام عوارض داشت ولی بعد مدتی کم شد 

نه من دیر اقدام کردم به خاطر همین عددش بالا بود ام ار ای دادن هفته ای دوتا بعد مدتی هفته ای یک دونه ...

من هفته ای یه نصف قرص کلا تو قوطی دوتا قرص بود اصلا این یه نصفه قرص عجیب تاثیر گذاشته روم همش احساس خواب آلودم سرگیجه دارم 

من هفته ای یه نصف قرص کلا تو قوطی دوتا قرص بود اصلا این یه نصفه قرص عجیب تاثیر گذاشته روم همش احساس ...

بعد قرصات ازمایش میدی اگه اومده باشه پایین دیگه قطع میشه اما طول درمانتو کامل کن چون عدد زیادی بره بالا خیلی زمان میبره برگرده 

و همه ایناهم عوارض دارو هست اما عوارض بالا رفتن پرولاکتین به مراتب خیلی بیشتر هستش 

ینی اگ قط کنیم دوباره برمیگرده؟

نه اون دیگه نظر دکتره دوره درمان کامل بشه بعید میدونم برگرده