2777
2789
عنوان

پسر دوقطبی

419 بازدید | 16 پست

منو دوست پسرم ۴ ساله دوستیم بعد من خودم شاغلم و از اون دسته دخترایی نیستم ک پسرا رو تیغ بزنم کلا خوشم نمیاد بعد چند روز پیش به پول نقد احتیاج داشتم هرکاری کردم عابربانک پول نداد دوست پسرم اصرار کرد من بهت میدم  خلاصه ازش گرفتم و کفتم بهت پس میدم یهو امشب مامانم گفت ۱۰۰ نقد میخوام من گفتم الان برات میارم رفتم عابر بانک بازم پول نداد دوست پسرم گفت من میدم بعد با اون ۱۳۰ تومن بهم برگردون 😐 نمیدونم طعنه زد بهم؟ یعنی سریع تر پولو بهش بدم ؟ خیلی ناراحت شدم من ک میخواستم پولو بهش پس بدم نمیدونم چرا اینجوری کرد 

اینم بگم من اون ۱۰۰ تومنو دیگه ازش نگرفتم گذاشتم تو کیف پولش یهو گفت شوخی کردم و اصرار کرد ازش بگیرم ولی نگرفتم بنظرتون فهمید ناراحت شدم؟ اخه ۱۳۰ تومن الان پولی نیست که بهم یاداوری کرد

بنظرم حرف تیکه دار و بدی نزد حالا ربط به شخصیتش داره و وضعیت مالیش

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟ راجب حقوق زنان با افکار پوسیده با من بحث نکنید که یچیزی بنده میگم تا ۳ ماه تو اتاقتون گریه کنید 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازم خیلی خوب نیست بعد ۴ سال سریع بخواد ۱۰۰ تومن ازت بگیره

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟ راجب حقوق زنان با افکار پوسیده با من بحث نکنید که یچیزی بنده میگم تا ۳ ماه تو اتاقتون گریه کنید 🙏

بنظرم حرف تیکه دار و بدی نزد حالا ربط به شخصیتش داره و وضعیت مالیش

وضعیت مالیش اوکیه  روزی ۱ الی ۲ تومن درآمد داره بخاطر همین میگم ۱۳۰ پولی نبود که بخواد یاداوری کنه

ببخشید یعنی تو این ۴ سال صد تومن برات خرج نکرده؟ تیغ زنی چیه واسه عمر و وقتت ارزش قائل باش

خرج کرده برام دستبند و گردنبند طلا خریده کلی خرج مرج الکی کرده نمیدونم چرا اینجوری گفت بهم

خرج کرده برام دستبند و گردنبند طلا خریده کلی خرج مرج الکی کرده نمیدونم چرا اینجوری گفت بهم

خب اگه طلا برات خریده پس این شوخی بوده. من فکر کردم از ایناس که هیچی نمیخره

خام بودم که مرا سوختی، از بس پختم

حالا از کجا فهمیدی دوقطبیه؟

دو قطبیه دیگه یبار اصرار میکنه ‌ولو بگیر اصلا نیاز نیست پسش بدی ازت نمیگیرم یبارم اینجوری میگه این مگه علائم دوقطبی نیست؟