2777
2789
عنوان

لعنت به همسایه ی بد

331 بازدید | 20 پست

دارم دیوونه میشم مغزم داره میترکه ساعت پنج صبح آهنگ گذاشتن صدا و لرزشش داره دیوونم می‌کنه خدا ازشون نگذره واقعا مریضن بعضیا دارم گریه میکنم از بی خوابی

چراناراحتی

زنگ بزن۱۱۰

فقط کمی جیغ جیغ کن وبگودعواشده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانم خوابه خوابش سنگینه متوجه صدا نمیشه ولی داد بزنم بیدار میشه خب

بکوب دیوارشون

یالباس بپوش برودرخونه شون

گاهی متوجه نیستن صداشون میادبیرون

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
وای یا خدا این وقت از ساعت آهنگ گذاشتن اونم با صدای بلند😐بهشون تذکر بدین

نمیدونم کدوم همسایست ببین صدای آهنگ نمیاد که صدای دوبس دوبس سیستمشون میاد من مریضم عصبی میشم نمیتونم نفس بکشم الان هم خوابم پرید هم نفسم درنمیاد هم سردرد گرفتم

معمولا این ساعت آدمایی از این مدل آهنگای سیستمی و بلند گوش میدن که مواد میکشن یچیزی مصرف میکنن خاک ت ...

زنگ بزن ۱۱۰بگوهمسایه مون ظاهراتوی این ایام پارتی گرفته وصداش خیلی آزتردهنده است