2777
2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟😉

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 172 پست
منونم عزیزدلم تو ب خدا برام دعاکنین خدا صبورترم کنه ک بتونم کنارش باشم ودرمونش کنم،

انشالله از امام حسین کمک بگیر نتیجه میگیری..سختسش برا یه دوره اس ولی دیگ از اون ب بعد پاک ک شد بخودتم افتخار میکنی 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

جانم بگوووو

رفتی حرم ب امام رضا سلامموبرسون بگو من همونم ک با شوهرم اومدم تو صحنت ازت خواست خوشبخت بشم وضامن خوشبختیم بشی،اما طوفان بدبختی فعلا اومده توزندگیم ازطرف من دعاکن ک شوهرم شفاپیداکنه وب زندگی برگرده،،،،ممنونم ی دنیا،،،ازراه دور دستتومیبوسم❤😢

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
انشالله از امام حسین کمک بگیر نتیجه میگیری..سختسش برا یه دوره اس ولی دیگ از اون ب بعد پاک ک شد بخودت ...

قربوندلت برم انشالا امام،حسین کمکم کنه ممنونم اجی جان❤

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
رفتی حرم ب امام رضا سلامموبرسون بگو من همونم ک با شوهرم اومدم تو صحنت ازت خواست خوشبخت بشم وضامن خوش ...

چشم حتما عزیزم ان شالله ک خدا و ائمه خودشون کمکت میکنن خوشبختی و ارامش ب زندگیت دوباره برگرده،خدارو شکر کن ک قبول کرده ترک‌کنه 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
استارتر و بندانگشتی رشته تحصیلیتون چی بود

منکه تجربی بودم ولی ادامه ندادم خریت کردم 

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏