2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟😉

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 172 پست
منونم عزیزدلم تو ب خدا برام دعاکنین خدا صبورترم کنه ک بتونم کنارش باشم ودرمونش کنم،

انشالله از امام حسین کمک بگیر نتیجه میگیری..سختسش برا یه دوره اس ولی دیگ از اون ب بعد پاک ک شد بخودتم افتخار میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم بگوووو

رفتی حرم ب امام رضا سلامموبرسون بگو من همونم ک با شوهرم اومدم تو صحنت ازت خواست خوشبخت بشم وضامن خوشبختیم بشی،اما طوفان بدبختی فعلا اومده توزندگیم ازطرف من دعاکن ک شوهرم شفاپیداکنه وب زندگی برگرده،،،،ممنونم ی دنیا،،،ازراه دور دستتومیبوسم❤😢

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
انشالله از امام حسین کمک بگیر نتیجه میگیری..سختسش برا یه دوره اس ولی دیگ از اون ب بعد پاک ک شد بخودت ...

قربوندلت برم انشالا امام،حسین کمکم کنه ممنونم اجی جان❤

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
رفتی حرم ب امام رضا سلامموبرسون بگو من همونم ک با شوهرم اومدم تو صحنت ازت خواست خوشبخت بشم وضامن خوش ...

چشم حتما عزیزم ان شالله ک خدا و ائمه خودشون کمکت میکنن خوشبختی و ارامش ب زندگیت دوباره برگرده،خدارو شکر کن ک قبول کرده ترک‌کنه 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
استارتر و بندانگشتی رشته تحصیلیتون چی بود

منکه تجربی بودم ولی ادامه ندادم خریت کردم 

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏