2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟😉

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 172 پست
اره گلم داره ترک میکنه وتحت نظردکترهستش ومن نتونستم بذارمشب حال خودش کنارش نشستم تا اون راحت بخوابه ...

اها شما همونی که تاپیک زده بودی یه ماهه ازدواج کردی تازه متوجه شدی همسرت شیشه مصرف میکنه؟

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یاسمینگولا همیشه اسم کاربریت منو خوشحال کرده خیلی شاد یاسمینگولا😁

😂 همیشه یاد این شعره میفتم میگف یاسمنگولا اخ برگ گلا خخخخ

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
اره گلم داره ترک میکنه وتحت نظردکترهستش ومن نتونستم بذارمشب حال خودش کنارش نشستم تا اون راحت بخوابه ...

آفرین بهت خیلی حواشو داشته باش تحویلش بگیر  چون افرادی ک ترک میکنن ومیان تو اجتماع دوس ندارن طرد بشن.از الان هواشو داشته باشی یفهمه تنها نیس کمک بزرگی بهش کردی

شوهر منم از صب بیدار شده میگ صبونمو بزار وقت نمیکنم پاشدم گزاشتم اومدم بخوابم میگ نخووواب منو راهی ک ...

😂 😂 بدرقش نکنی نمیره

اها شما همونی که تاپیک زده بودی یه ماهه ازدواج کردی تازه متوجه شدی همسرت شیشه مصرف میکنه؟

بله،همونم😢

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
چرا ناراحت اول صبی شاد باش😋

اينجا ١١ شبه

اعصابم خورده

تنم درد ميكنه نفسم بالا نمياد 😔😔😔

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!