2789
عنوان

کیا بیدارن؟؟😉

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 172 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه عین من😂

اخه فکرشو کن ده بار جلو چشمش پلاستیک دادم بهش باز امروز صبح بیدارم کرد😣

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏
ومن هم،نیز بیدارم شوهرم مریضه بالاسرشم😢

وای خدا بد نده.عزیزم چه عاشقانه 😍😍

خدایا تنها امیدم به تویه هوامو داشته باش و کاری کن هدیه ای که بهم دادی سالم دنیا بیاد🙏🙏

فکر کنم میخاد خودتو ببینه الکی میگه بیدارشی کع هم ببینتت هم صداتو بشنوه خیلی دوست داره معلومه

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه

شوهر منم از صب بیدار شده میگ صبونمو بزار وقت نمیکنم پاشدم گزاشتم اومدم بخوابم میگ نخووواب منو راهی کن بعد...گرفتاری دارما الانم ب لطف ایشون خوابم پررررر

وای خدا بد نده.عزیزم چه عاشقانه 😍😍

اره گلم داره ترک میکنه وتحت نظردکترهستش ومن نتونستم بذارمشب حال خودش کنارش نشستم تا اون راحت بخوابه چون خیلی تب داره میترسم چیزیش بشه

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
فکر کنم میخاد خودتو ببینه الکی میگه بیدارشی کع هم ببینتت هم صداتو بشنوه خیلی دوست داره معلومه

خداکنه ولی کلا مردم آزاره کارش طوریه که شیفت شبم داره بعد صبحا که از سرکار میاد میشینه بالا سر من انقدر اذیت میکنه تا بیدار شم بعد که بیخواب میشم خودش تخت میخوابه انقدر حرصی میشم