سلام دوستای خوبم من دیگه نمیخام از بسته های همراه یا ایرانسل روزانه استفاده کنم میخاستم بگم یه بسته که ماهانه یا سالانه باشه وخوب باشه وهزینه ی مناسب داشته باشه رو بهم معرفی کنید درضمن اینترنت شاتل وآسیاتک چیه اصلن ما تلفن ثابت نداریم میش۰ه راجب اینا هم دوستای کاردان بهم توضیح بدین واسم واقعن مهمه خسته ۰شدم از بس واسه اینترنت رفتنم ۰شارژ خریدم شوهرم کلی شکاره ازم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آسیا تک که میگی برای وای فایه . که باید خط ثابت داشته باشی شاتل رو نشنیدم ولی اونم احتمالا برای وای فایه . برای اطلاع از بسته ها هم برای خط همراه اول*100# رو بزن و و برای ایرانسل *555*5# رو بزن خودش گزینه های روزانه و ماهانه رو برات میاره همراه با حجم و هزینه ش
منم همراه اولم بسته خط استفاده میکنم فوووق العاده راضی ام آلفا +۲ میگیرم یک ماهه هشت گیگ ، دقیق هم سر یکماه تموم میشه ماهی یه بار هم پول میدم برا نت، که میشه ۱۷ تومن شماره ستاره ۱۰۰ مربع رو میگیرم