2821
2789
عنوان

فامیل حسود🗿💔

380 بازدید | 11 پست

خوب داستان اینه که...

من به دخترعمم گفتم میخوام تولدمو تو ویلا بگیرم بعد بهم گفت خرج اضافه نکن اصلا تولد نگیر به چه دردت میخوره دو روز پیش تولدش بود خودش رفته شمال فیلمم گرفته از تولدش بعد میخواستم بهش ف.ش بدم ولی نشد بهش چی بگم یچیزی عین تیکه انداختن؟!

امسال میری چندم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نهم،چطور؟!

هیچی 

سربلند باشید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ولکن بابا حوصله داری ها مهم نیست تو کاری ک دلت میخواد رو بکن

اخه از اون ور حرص میخورم دقیقا ویلایی کع من میخواستم تولدمو بگیرم اون اونجا گرفته دقیقا همون کیکی که هم دوست داشتم😐💔

اخه از اون ور حرص میخورم دقیقا ویلایی کع من میخواستم تولدمو بگیرم اون اونجا گرفته دقیقا همون کیکی که ...

اول از همه برات درس شد ک دیگ برنامه هاتو ب کسی نگی این همه ویلا یکی دیگ پیدا کن این همه کیک یکی قشنگ ترشو پیدا کن منم دقیقا همین مشکل رو دارم دهنم ب حال خودم نیست آتلیه عروسیم رو گفتم و دختر خالم رفت همون آتلیه رنک مد نظر برای مبلمانم رو گفتم دختر خاله ام همون رنگ هارو گرفت و...

ای خدا بخاطر عمم کاری نمیکنم مگرنه...

من چون مث شما با یکی از فامیل ک همسن بودیم دوست بودم بهت میگم

با این آدم هرچی کمتر ارتباط داشته باشی آینده بهتری داری اصلا و ابدا از زندگیت و روابطتت و علایقت پیشش حرفی نزن

الان خودت دیدی ک چیکار کرد یه تولد ساده رو بهش گفتی هم نذاشت تولد بگیری هم هرکاری ک تو دوس داشتی انجام بدی رو انجام داد واس تولدش

شما فکر کن چن سال دیگ بخوای با کسی وارد رابطه بشی این خانم میاد بین شما جدایی میندازه هم اینکه اگ چیزی بفهمه ب کل فامیل میگه

معلومه بین شما دونفر اونی ک صاف و سادست شمایی و دختر عمتون هم یه مار هفت خطه