2777
2789
عنوان

اسم نینی

141 بازدید | 13 پست

بچها من پسر کوچولوم هفته دیگ بدنبا میاد و من هنوز بین اسم محمد و یوسف موندم از بچگیم عاشق اسم یوسف بودم بعد محمد اسم دخترم کردم فاطمه همسرم خیلی دوست داشت ولی میگف هر چی خودت دوست داری من فقط نظر دادم این یکی میگ هر چی تو بگی من پشتتم و بشدت خانواده همسرم مذهبی هستن یکشب هم پیس خانواده همسرم بودیم بحث اسم برادر شوهرم کشید وسط پدرشوهرم گفت یا باید حسین کنن یا محمد یخورده راستش خوشم نیومد امشب همسرم گفت چ ایرانی چ مذهبی من پشتتم فقط معلوم کن بزارم یوسف بده بنظرتون احساس میکنم اگ محمد کنم یخورده ....

یوسف زیباست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ محمد کنم حسم ب این اسم خوبه ولی یک چون پدرشوهرم اونجوری گف حس کردم انگار دستگاه تولید مثلم و بعدش برادرشوهرم چند تا اسم گف مادرشوهرم با اخم نگاش کرد بیشتر حرسی شدم و از طرفی تو دو طرف یوسف نداریم ولی محمد خیلی هست

اگ محمد کنم حسم ب این اسم خوبه ولی یک چون پدرشوهرم اونجوری گف حس کردم انگار دستگاه تولید مثلم و بعدش ...

یوسف بذار 

و طالعش بلند 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یوسف خیلی قدیمیه اسم نوزاد و نزار یوسف محمد یه اسم قشنگ و شیکه که خیلیم پرطرفداره🤩

اره قشنگه واقعا دوسش دارم ولی از چ لحاظ قدیمیه الان اسم فراز یک اسم خیلی قدیمیه ولی الان باب شده من اسم پسر عموم ک ۴۰ سالش هس فرازه

اسم قدیمیه؟ اصن این حرف رو درک نمیکنم محمد هم قدیمیه خب فاطمه و زهرا هم قدیمی ام مریم و... هم همینطور چ ربطی داره آخه این چ منطق مسخره ای باز یوسف هم هم دوره با همین اسماس دیگ اونا میشن همه پسند و شیک یوسف میشه قدیمی خیلی ام قشنگه بذار اسی 

اره قشنگه واقعا دوسش دارم ولی از چ لحاظ قدیمیه الان اسم فراز یک اسم خیلی قدیمیه ولی الان باب شده من ...

هرجور خودت دوس داری عزیزم ولی اسم محمد از ۱۰۰۰ سال پیش بوده و هست 

نوزاد محمد داریم ، حاج محمد ۱۰۰ ساله ام داریم 

بازم هرجور خودتون میخواین

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤