2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی فقط کنکورنیست بیخیالش داش 

برو زن بگیر حالت هوات عوض شه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
و در آدامه حاله بدم نمی دونم چرا من با هر کی رفیق می شم بی دلیل بهم میخوره

شاید طلسم داری سورا بقره رو ۴۵ روز بخون یا گوش کن هروز کلش رو رفع میشه اگه باشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
آخه من دوست دختر هم داشتم قبلن که اونم با من بد شد در حالی که باهاش خوب بودم

میدونی حال بدت از چی شروع میشه 

از توجه کردن و مهم دوسنتن بقیه بیشتر از خودت فکر میکنم شما عزت نفس پایینی داری شرط میبیندم اگه ببری بالا یعنی خودتو خیلی مهم ببینی زندگیت شکوفا میشه 

در هر شرایطی خودتو بالا ببین نه از این شتر افاده ای ها منظورم اینه اعتماد به نفس داشته باش حتی اگه دو قرون پول دو کلام سوادم نداری هیچ وقت دست پایین نبیین خودتو خدا حواسش بهت هست میگن انتظار هرچیو داشنه باشی همون میشه انتظار آرزوهاتو از خدا خیلی سفت و محکم داشته باش

شرکت کنید تو تاپیک خواهشن

شرکت کردم دیگه‌ شما به شرکت چی میگید