2777
2789
عنوان

رفتار زشت مادرشوهر و پدرشوهر

911 بازدید | 34 پست

سلام دوستان 

واقعا از مادرشوهر و پدرشوهرم خستم خاله و شوهرخالم هستن.. اگه تاپیک های قبلمو ببینید می‌فهمید دلم خونه ازشون.. با مشاور صحبت کردم رفت و آمدمو کم کردم ولی هیچ تغییری نکردند

همچنان تفاوت و تبعیض هست

یه خواهرشوهر و یه برادرشوهر دارم خواهر شوهرم دوتا بچه داره بخدا اگه نگاه به بچه های من بندازن😟 اینقد دلم میشکنه ازشون ولی چه فایده.. تا حرف می‌زنیم مادرشوهرم خودزنی میکنه. پدرشوهرم ادا درمیاره.. 

هزاربار خواستم قطع رابطه کنم ولی چون خودمم خواهری ندارم و ازدواج فامیلیه کسی نیست دور و برمون.. من که از خدامه تنها باشم ولی بچه هام ول نمیکنن.. از طرفی همسرمم دوست داره با خانوادش رفت و آمدکنه 

من تمام گلایه هامو پیش خدا کردم.. خیلی اذیتم کردن و مارو کم حساب کردن.. برادرشوهرمم که ازدواج کرد خیلی فرق گذاشتن من همه رو سپردم به خدا.. 

متاسفانه خواهرشوهرم جداشده و برادرشوهرمم در آستانه طلاق هست اصلا  شرایط خونشون خوب نیست ولی یکی باید اینو به بچه های نفهم من بفهمونه بچه هام فقط بخاطر بچه های خواهرشوهرم میرن

ولی از روزی که خواهرشوهرم جداشده شرایط بدتر شده واصلا  انگار بچه های من وجود ندارن 

مثلا بچه 7ساله من باید مراعات دخترعمه 14 سالشون بکنه که یوقت ناراحت نشه... یا اگه ما بخوایم مسافرت بریم بچه هام چیزی نباید بگن که اونا ناراحت نشن ولی اونا که میخوان برن هزار بار میگن.. پارسال سریه شوخی دختر بزرگم پای دختر عمشو میکشه و اون میفته پشت پای دخترم و پای دخترم شکست خواهرشوهر ومادرشوهرم نشستن کلی دخترمو دعواکردن که اگه دست یا پای دختر عمت میشکست چیکار میکردی؟درسته دخترم مقصر بود ولی انگار جون ما هیچ ارزشی نداره بخدا خیلی دلگیر شدم.. بچه ها برام دعا کنید من خستم هیچ راهی مقابلم نیست بچه هام از لحاظ روحی داغونن چیکار کنم؟ 

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers

خدا شاهده رمان نوشتی 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم خیلی در بند دیگران نباش

و منم احساس میکنم شرایط خونشون خیلی خاصه 

خوبه که یکم در موردشون توقعات رو کم کنی و همدلی کنی.

اونا جدا شدن و آسیب هاشون زیاد هست.

شما هم بجای ایراد از بچه های دیگران من نظرم این هست هر جوری شده، بچه ها تو کنترل کنی که مثلا به قول خودت وقت و بی وقت نرن اونجا

مثلا بازی کن باهاشون

پارک ببر

و ....

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
خدا شاهده رمان نوشتی

من رمان ننوشتم 

بخداوندی خدا ناراحتم که این موقع تاپیک زدم 

بعدم دوست ندارم قطره ای بنویسم یه بار نوشتم 

ولی شما دوست نداری نخون از تاپیک برو بیرون

من رمان ننوشتم بخداوندی خدا ناراحتم که این موقع تاپیک زدم بعدم دوست ندارم قطره ای بنویسم یه بار نوشت ...

یه صلوات بفرست آروم باش ببینم چی شده 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بنظرم خیلی در بند دیگران نباشو منم احساس میکنم شرایط خونشون خیلی خاصه خوبه که یکم در موردشون توقعات ...

عزیزم بخدا ما هیچ توقعی ازشون نداریم برای بردارشوهرم خونه خریدن برای ما نه.. بهترین عروسی رو براشون گرفتن ولی موقع عروسی ما پدرشوهرم ادا در آورد و همینجوری تو خونه مولودی گرفتند ولی بازم باشه عزیز ممنون

تنها تیر خلاصیت اینه شوهرتو بپزی چون اونه که ت  خانوادش حرفش برو داره 

بهشون بفهمونه حتی اگه بچه های اونا رو بیشتر از ماله ما دوست داری که به درک نباید بینشون فرق بزارید وگرنه حسرت دید خودمونو به دلتون میزاریم اینطوری ادب میشن 

تنها تیر خلاصیت اینه شوهرتو بپزی چون اونه که ت خانوادش حرفش برو داره بهشون بفهمونه حتی اگه بچه های ...

شوهرم هزاربار بهشون گفته شروع می‌کنند ادا در آوردن....کاش شوهرم اینم بهشون بفهمونه که اگه ادامه بدن قطع رابطه میکنه ولی همکاری نمیکنه باهام

شوهرم هزاربار بهشون گفته شروع می‌کنند ادا در آوردن....کاش شوهرم اینم بهشون بفهمونه که اگه ادامه بدن ...

احتمالا جدیتون نمیگیرن باید یکیو بندازید وسط حرف بزنه که هم جدیش بگیرین هم طرف شما باشه مثلا مادر خودتون پدر خودتون یا داداش بزرگت یکی که حرف برو داره 

ادا در میارن یعنی چی

باشه عزیزم ممنون

سعی کن برای بچه هاتون کم کم توضیح بدی شرایط خونه پدر بزرگشون و کمتر  رفت امد کنی و برای اینکه باهاشون زیاد رودرو نشو هر سری یه بهونه جوری کنی تا کمکم بدونن مایل به رفت و امد نیستی ولی طوری نشه که شوهرت متوجه بشه و ناراحت 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
بعضیا اینجورین دیگه. پدر و مادر خودت چجورین؟ ازشون دوری؟ خودت خواهر یا برادری نداری؟

دوتا داداش دارم که یکیشون ازدواج کرده و یه بچه داره

اون یکی مجرده و از لحاظ روحی مشکل داره و نمیتونم خیلی خونه مامان بابام برم