بچه ها ما امشب از مسافرت برگشتیم بنابر یچیزایی که چون مطمئن نیستم نمیخوام راجب شون حرف بزنم حالم خیلی بد شد حس میکنم یه اتفاق بدی افتاده ازم پنهون میکنن استرس دارم دلشوررره شدید دارم اصن آروم و قرار ندارم حالم خوب نیست موندم چیکار کنم اومدم اینجا بگم توروخدااا هر کدوم میتونین برا ارامش قلبم و اینکه اتفاقی نیفته قل هوالله یا آیه الکرسی بخونین ایشالله به حق پنجتن همیشه زندگیتون پر از آرامش باشه
دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وااای بلد نیستم آیته الکرسی و قل هو الله بخونممم یادم رفته🤦🏻♀️
ولی از صمیم قلبم برای آروم شدن قلبت آرزو میکنم
من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.
یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
فک کن مث سریال ترکیا بگن تو بچه ما نیستی😐🔪😂شوخی کردم.دلت شور نزنه بگیر بخواب من مریضم شدید اصلا ح ...
ینی امیدوارم همین باشه اتفاقی نیفتاده حداقل😃🥹🤦♀️اومدم دیدم یه هفته ست بالا لب آبجی ۶ ساله ام پاره شده بخیه خورده شش هفت میلیون هزینه اون گوشی داداشم تو مسافرت افتاد از دستش تیکه تیکه شد و.. انقد این مدت ارتقای بد افتاد و امشبم یچیزای دیگه که بخدا موندم چ کنم
دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤
اولش رو ک هیچی توضیح ندادی ب ما مربوط نبود رو اصلا نمیگفتی🤭 از اونجا ب بعد مینوشتی برای آرامش قلبم ...
نفهمیدم درست منظورتونو مرسی، ممونم
مثلا تو این مدت که نبودیم، آبجی کوچیکم جای بابام بودن اومدیم دیدیم اون طفلک کمد افتاده روش رو لب بالاش پاره شده بخیه خورده و بالا پنج میلیون هزینه های اون.. باز خداروشکررر جای دیگه نخوردا، فرشا پر خون شده بوده مث اینکه و.. تو مسافرت گوشی داداشم افتاد تیکه تیکه شدو.. کلا هی بد بیاری بود گفتم خونه برسم یکم آروم شم، وقتی تو راه برگشت بودیم بابام هی با دوق زنگ میزدن کی میرسین از دوساعت قبل ترمینال منتظر.. وقتی رسیدیم اومدم دیدم بابام تو خودشونن اصن یجور عجیبی بابای من حالت عادیشونم اینجوری نیست چه برسه وقتی انقد ذوق داشتن اصن نگفتن گفتن چیزی نشده ولی اصلااااااااااا نرمال نبودن ینی بابام سالی یکی دوبار سر اتفاقی وحشتناک اینطوری بشن نهایتا، ازونورم وقتی تو اتوبوس نزدیک شهرمون که شدیم گوشی مامان بزرگم زنگ خورد نمیدونم کی بود چی گفت ازون به بعد حال مامان بزرگم یجوری شد.. تو این مدت که مسافرت بودیم بابام از قضیه ابجیمم به ما نگفتن نگران نشیم کلا تو دارن،
اولش رو ک هیچی توضیح ندادی ب ما مربوط نبود رو اصلا نمیگفتی🤭 از اونجا ب بعد مینوشتی برای آرامش قلبم ...
گتم عزیزم پایین