2777
2789
عنوان

توروخدا بگید

45 بازدید | 6 پست

شماهم تو زندگیتون ناراحتی و غصه دارین ؟ 

دارم افسرده میشم میرم تو اینستا میبینم بقیه چقدر خوش هستن و با زندگیم مقایسه میکنم فقط حرص میخورم و گریه میکنم و دوس دارم بمیرمم.💔

معلومه که دارم

فقط یاد گرفتم قشنگی های زندگی رو ببینم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اینستارو باور نکن تو اینستا همه خوشحالت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گول ظاهر زندگی کسی رو نخور .

چرا فکر کردی بقیه توی پرقو دارن زندگی میکنن؟

هممون شبمون رو به صبحمون وصل میکنیم ، مثل چی میدوویممممم دنبال زندگی و کار و مشکلات که فقط بگذره از سرمون 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

سایت پر شده از دختر خانومای تینیجر با فانتزیای عجیب و رویایی ، بهشونم میگی قشنگم واقعیت این شکلی نیست و... میخوان بهت حمله ور بشن و معتقدن همه مثل تو بدبخت نیستن، و برای ما فرق داره و ما خاصیم و استثنا❗

علتش چی می‌تونه باشه ؟

دروغ های مجازی !؟ پیروی کردن از چندتا سلبریتی الکی مثل .....و ساختن دنیای فانتزی و دروغین شبیه اونا؟

مقایسه کردن روابطشون با سلبریتی ها؟

فیلما و...؟

نداشتن آگاهی ؟ ( که من والدین رو مقصر میدونم،چراکه فضای تربیتی و آموزشی برای بچه هامون درست نکردن و سعی نکرن بچه هامون رو آگاه کنن)

نداشتن مطالعه و گرایش به سمت چیزای بیهوده؟ 

نمی‌دونم واقعا چیشد که دنیای واقعی رو انقدر فراموش کردیم و مدام داریم خودمون رو توی دنیای فانتزی و دروغین غرق میکنیم❗

و چقدر ترسناکه که این فانتزی نگری باعث میشه آدم ح اما قایق رو نپذیره❗

متن یکی از تاپیک های من ، امیدوارم‌ مفید باشه براتون.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

هممون غم و ناراحتی داریم

فقط دلیلش فرق داره 

یکی دردش از بی پولیه یکی شغل نداشتن یکی از دست دادن عزیز یکی بیماری یکی عشق یکی درس و....

که هر کدوم احساس میکنن بزرگترین غم و درد متعلق به خودشونه

براساس ظاهر آدم ها زندگیشونو حدس نزن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵