2821
2789

فکر کنم باید عقد کنه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی چی با اون ادم مگه میشه

ده سال پیش ده نفری به یکی تجاوز شد اخرین نفر مجبورش کردن عقدش کنه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

تجاوز رو باید دختر بره پزشک قانونی بررسی کنه تازه قبل از شستن و حموم و عوض کردن لباس بعد اون نامه رو نگه داره بعد نیاز داره به شهد تو ایران ما ولی اگر وکیل ت خوب باشه اعدام نمیشه زندان می‌ره چند سال نهایت ولی اگر ۲ تا شاهد مرد باشن اعدام میشه طرف 

ولی فکر کنم مورد دیگه هم باشه اونم مرد رو اجباری اگر خانم بخواد شوهر طرف میکنن و یه دست و یه پا رو مهریه زن میکنن با بعضی حق و حقوق زن 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
عقدش کنه که چی بشه انگار مشکلی که برای اون شخص درست کردن فقط اون پرده مزخرفه

تا جایی که میدونم عقد میکنن حالا اگه دختر نخوادو نمبدونم

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز