این روزا خیلی راحت بهش فکر میکنم که انجامش بدم همش میگم خب ارزش نداره یه عمر زندگی با شغلی که اصلا باب میلم نیست از اونطرفم میگم دوباره کنکور میدم نهایتا ولی با این همه قانون محرومیتی که امروز گذاشتن عملا تر زدن به زندگیمون
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
این حست رو این روزا خیلیا دارن اما بهش پروبال نده طبیعیه یه وقتایی حالی یه وقتایی بی حال .روزایی که حالت خوب نیست یکم وا بده همه چی رو .شل بگیر بذار رد شه .به خودت سخت نگیر
خودکشی برای کنکور😕من خودم هزاران بار بهش فکر کردم و دوبار عملیش کردم ولی باید اول اینو بپذیری که از کنکور غول ساختی برا خودت برای موفیقت هزاران راه هست ک دانشگاه یکیشه این نشد یه کار دیگه شغل دیگه تو جامعه ما ارایشگرا از دکترا پولدارترن شما هنوز تو نخ کنکوری😕😐
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
این حست رو این روزا خیلیا دارن اما بهش پروبال نده طبیعیه یه وقتایی حالی یه وقتایی بی حال .روزایی که ...
میدونی خانواده طعنه میزنه در صورتی که من کارم خوب بوده به نسبت میگن باید بری دولتی ولی اگه برم دولتی تا یه سال نمیتونم کنکور مجدد بدم و این یعنی عمره من بیهوده میگذره
برای هر خواسته ای که داری قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشت صدای شما رو بشنوه بخون چون فهم معنای قرآن که با صدای شما خونده بشه انرژی های ایجاد و اعجاز رو به شما وصل میکنه و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگو که انرژی های منفی قبل ازت قطع بشه و خواسته هات متجلی بشه انشالله