2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مستند راز و‌دیدم خیلیییی حالم و‌خوب کرد شروع‌کردم تحقیق درموردش تو‌گوگل همش فیلمش و‌پل میکردم‌و‌مشغول‌کارام‌بودم گوش‌میدادم‌بعد چهاراثر فلورانس و‌ضوتیش و‌همش‌گوش‌میدادم ولقعا واقعا اون دوره ای کرو‌ذهنم کار میکردم روزای خوب و‌اتفاقایی خوبی برام پیش اومد الان دور شدم دهنم منفی شده ولی دوباره میخوام شروع کنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چجوری انقد انرژیتون قویه؟

نمیدونم تازگیا همچین شده حتی ی خواباییم میبینم ک واقعی میشن 

خواب مرگ یکی فامیلا رو دیدم چند روز بعدش مرد

یا خواب دیدم دوستم مریض شده صبحش بهش پیام دادم گفتم اوکی ای ؟ گف اتفاقا تازه آبله گرفته بودم خوب شدم😐

نمیدونم تازگیا همچین شده حتی ی خواباییم میبینم ک واقعی میشن خواب مرگ یکی فامیلا رو دیدم چند روز بعدش ...

بیا یکم از حست استفاده کن از ازدواج من بگو

بگو امسال عروس میشم؟

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
اره ولی تو ی پست دیگه گفته بودم همینو بعد یکی بهم ریپ زده بود گفته بود واست مشکل درست کردن باید مشکل ...

😑😑😑😑😑

تو این سایت ادمای عجیب زیاد هست