ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
🧘🏻♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏. نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼♀️1 به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…