شاید براش اتفاقی افتاده لازمه یه مدتی با خودش و زندگیش تنها باشه یکسری ها یهویی تصمیم میگیرن طی یکسری شرایطی که براشون پیش میاد مدتی از آدما و فضای مجازی دور باشن برای یکی از اطرافیان من پیش اومد و هیچکی دلیل رفتارش رو نفهمید ولی من بعد یک مدت طولانی تا حدی که مایل بود گفت و علتش رو فهمیدم البته اینم بگم که کلی از دوستای مشترکمون ازش بیخبر بودن و جواب هیچکسو نمیداد بمن که گفتن من شانسم رو امتحان کردم و حرفامو زدم و ثابت کردم تا جایی که در توانم باشه کمکش میکنم و غیره در کمال ناباوری که جواب هیچکس رو نداده بود جواب من رو داد و خیلیم استقبال کرد منم خیلی براش ناراحت بودم و واقعا نگرانش بودم وقتی هم پیامم رو دید و جواب داد خیلی خوشحال شدم روزای خیلی خوبی باهم داشتیم یه وقتایی تا صبح باهم چت میکردیم طولانی حرف میزدیم قدمت دوستیمون یکمی کمتر از شما بود به خاطر فاصله ای که بینمون به خاطر تصمیم خودش افتاده بود ولی وقتی این اواخر مجدد تصمیم گرفت جدایی بی علت و بدون اطلاع به ما رو تکرار کنه هرچند که بلاک نشدم اما وقتی جوابی چه تلفنی چه پیامکی نگرفتم برای آخرین بار براش آرزوی موفقیت کردم و راحتش گذاشتم . اوایل خیلی ناراحت شدم و هم براش نگران شدم چون بارها هم راجع به این موضوع که نباید بی دلیل و بی اطلاع همدیگرو تنها بزاریم صحبت کردیم منتها با عملی کردن برعکس این موضوع حسابی سورپرایز شدم
در کل اینارو گفتم که به این نتیجه برسم رفتن های یهویی آدمای زندگیمون واسه هرکسی ممکنه پیش میاد ولی باید سعی کنیم قضاوت نکنیم زمان همه چی رو حل میکنه یا میفهمیم که چی بر سر اون آدم اومده که همچین تصمیمی گرفته اگر شد حتما کمکش میکنیم و یا فراموش میکنیم که چه زخمی به احساسمون خورده و کم کم ترمیم میشه
بهش زمان بده تو بلاکش نکن یک راه ارتباطی براش بزار ممکنه به وقتش بهت نیاز پیدا کنه یه راه برگشت به احترام دوستی چند ساله اتون براش بزار . گرچه من از این دوستم که هیچی از دوستی با یکنفر دیگه با قدمت ۱۸ ساله هم جفا زیاد دیدم ولی سعی کردم به همه آدما تو زندگیم یکبار فرصت بدم و گفتم اگر جبران شد که هیچی اگر نشد برای آرامش دوتامون کات میکنم اینکار هم کردم
ببخشید طولانی شد ولی خواستم بگم که غصه نخور به هردوتون زمان بده زمان کم کم تکلیف همه چی رو براتون مشخص میکنه 😉