2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب پس مال تووزن بچه همونه فقط آبه زیادشده.زیادکارنکن تاکیسه آبت پاره نشه.من که کم آوردم این آخراش

خداکمکمون کنه کارکردنم درحداشپزی وظرف شستنه حتی نمازمم سرصندلی میخونم اگه مایع زیادشه ممکنه کیسه اب پاره شه؟؟؟

بچه اولمه خیلی نگرانم باچنگ ودندون حفظش کردم قبلا دوتا سقط داشتم هرشب امپول انوکسامیزنم توشکمم

نگران نباش اکه فشاربه کیسه آبت نیاری پاره نمیشه دکترکه میگفت توهفته های آخراینجورچیزاپیش میاد

من که واقعامیگم خدایافقط بیادبغلم سروقتش اززوداومدنش وحشت دارم چون بچه اذیت میشه تهش ۳۷بازخوبه زیر۳۷نباشه

این چندهفته ام تحمل کن خداکمکمون میکنه

نگران نباش اکه فشاربه کیسه آبت نیاری پاره نمیشه دکترکه میگفت توهفته های آخراینجورچیزاپیش میادمن که و ...

بعضی وقتا میگم ینی میشه بیادتوبغلم سالم ارزوی چندین سالم براورده شه 

عزیزدلم خداتو روهم کمک کنه مرسی وقت گذاشتی برام دلت شاد نی نی ت سالم بیادتوبغلت

بعضی وقتا میگم ینی میشه بیادتوبغلم سالم ارزوی چندین سالم براورده شه عزیزدلم خداتو روهم کمک کنه مرسی ...

ممنون خوشگلم تمام روزهای بارداری بانگرانی

ولی خداروشکرکن خیلی هاتوصف مطب هاحسرت امروزمارومیخورن

که الهی دامنشون سبزبشه 

خودتومشغول کن تابگذره

ممنون خوشگلم تمام روزهای بارداری بانگرانیولی خداروشکرکن خیلی هاتوصف مطب هاحسرت امروزمارومیخورنکه اله ...

واقعا همش بانگرانی ولی توکل بخداوند 

واقعا بایدقدردونست من که شاکرخدام 

خدابه همه بده 

الهی به خیروعافیت به همه بگذره عزیزم