ترو خدا کمکم کنید چندین وقته احساس میکنم معدم حس خنکی میکنه همینجوری قرص نعناع میخوری تو دهنت ومخصوصا گلوت یه خنگی تیزی احساس میکنی انگار به باد خنک تو گلوت میپیچه اینجوری نشونه های دیگم دارم تیر کشیدن ببخشید اینو میگم ولی زیر شکم یعنی خیلی پایین تر بالای زبانه واژن روی واژن که بعضی وقتا موجب تیر کشیدن رحمم میشه تیر کشیدن کمرم و مهره کمرم و مهره بالا خط باسن اهان دنبالچه یهویی گرفتگی کلیه بعضی وقتا احساس میکنم معتی زیاد تکون میخورم چیز تیز میکنن تو کلیم از کمرم در میارد حس حالت تهوع تو گلو و حلق دهن سفیدی بیش حد زبان زردی چشم بیشتر شدن آب دهن بهم خوردن روده بعضی وقتا ببخشید اسهال بعضی وقتا یبوست بی حالی و خستگی جوری که چشمامو باز میکنم میبنم ۸ ۹ شبه راستی من چند روزی از پریودیم تمو م شده بود یعنی کلا لخته ریزم که دوز بعد پریودی ادامه داره کلا قطع شده بود که داشتم کار میکردم مجبور بودم چیز سنگین بردارم که یهویی خون ریزی کردم خون ریزی نه ها خونن ریزی انگار شتر سر بریدن کلا فرش شلوارم با خون یکسان شد و تو رحمم درد روز اول پریودی کردم انگار روز اول پریودیمه با همون درد و شدت الان پریودم تموم نشده دوباره پریودم😰😰🤧😪