2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین سومی نقل خوریه قندون نیست بخر ولی قندون خوب بخر اینا تو حراجیا و ارزون فروشاس خاص بخر ارزون بخر

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ببین سومی نقل خوریه قندون نیست بخر ولی قندون خوب بخر اینا تو حراجیا و ارزون فروشاس خاص بخر ارزون بخر

تو پیجش نوشته بود قندونش هم داره اگر طرحی مدنطرته بفرس اصلا تجربه خرید این وسایل ندارم نمدونم چب بخرم چی نخرم🥲

تو خودِ معجزه ای :)

سلام عزیزم 

سرویس پذیراییت خیلی قشنگ و شیکه 

درباره قندونایی که میذاری هیچکدوم به نظر من زیبا نیستن 

بازم سلیقه خودت مهمه هرکدوم به دلت خوابيد بخر

مبارکت باشه عزیییزم 

متاهل و متعهد... درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانوما. درخواست نده بی ناموس

سلام عزیزم سرویس پذیراییت خیلی قشنگ و شیکه درباره قندونایی که میذاری هیچکدوم به نظر من زیبا نیستن با ...

فداتشم مرسی حقیقتا اصلا تجربه خرید ندارم فاصله سنی من و مادرم خیلی زیاده خواهر هم ندادم کسی هم نیست راهنمایی کنه جز اینترنت ایده ای ندارم اما دلم میخاد ی چیز قشنگ بخرم اگر مدلی مدنطرتونه ممنون میشم عکسش بفرستید

تو خودِ معجزه ای :)
فداتشم مرسی حقیقتا اصلا تجربه خرید ندارم فاصله سنی من و مادرم خیلی زیاده خواهر هم ندادم کسی هم نیست ...

بری بازار بچرخی مدلا دستت میاد 

کدوم شهری 

متاهل و متعهد... درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانوما. درخواست نده بی ناموس

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز