iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3040 عنوان کابوسم 75 بازدید | 4 پست یه زمانی منو خیلی مسخره میکردم جلوی همه تحقیرم میکردن روم عیب میزاشتن بهم تهمت میزدن هی از چهرم ایراد میگرفتنحالا با وجود گذر زمان خواب تحقیر شدن میبینم رفتارهای اونا هیچوقت برای من ته نداره حتی تو خوابم آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽 1403/06/12 | 00:01 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3040 این روزا فقط دلم میخواد برم ازشون دور بشم دعا کنید برام که خلاص بشم آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
سوگلک6666 عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 599 خیره انشالله 😊 گاهی وقتا ورق برنمیگرده ... من کتابو میبندم :)))😏
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3040 تا زمانی که نتونی خودت رو بپذیری اذیت میشی من با خودم مشکلی ندارم ولی مریض کرده منو رفتاراشون یکیش همین بد خوابی آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽