2789
عنوان

غمیگینم

56 بازدید | 3 پست

غمگینم ..

برای مرد یا زنی که تا پایان عمر کنار آدم اشتباه زیست در حالی که می‌توانست معشوقه ی آدم درستی باشد 

من غمگینم 

برای تمام لبخند های نزده و دوستت دارم های نشنیده سفرهای نرفته و چشم های از برق اشتیاق ندرخشیده و یک عمر انتظار و حسرت و آرزوی نزیسته...

تا زنده اید ی لیوان آب دست هم بدید                       بعد مرگ چهار لیتری گلاب به کار مِیت نمیاد.

تا ابد در اشتباهی 

خوشبختی زن یا مرد در گرو شخص دیگه ای جز خودش نیست 

چه بسا معشوقه هایی که به هم رسیدند و از عشق چیزی جز عادت نمونده 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
تا ابد در اشتباهی خوشبختی زن یا مرد در گرو شخص دیگه ای جز خودش نیست چه بسا معشوقه هایی که به هم رسید ...

منظورم معشوقه نیست منظورم آدمهایی هستن مه گیر یکسری آدم اشتباه قرار گرفتن و یک عمر بدبخت شدن در حالی که لیاقتشون خیلی بیشتر از این چیزاس

تا زنده اید ی لیوان آب دست هم بدید                       بعد مرگ چهار لیتری گلاب به کار مِیت نمیاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم معشوقه نیست منظورم آدمهایی هستن مه گیر یکسری آدم اشتباه قرار گرفتن و یک عمر بدبخت شدن در حالی ...

میگه که :

از آنروز که دنیا را نهادند

به هر کس هر چه لایق بود دادند.....

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ