2777
2789

بزن تمومش کن

کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮💨😂 تکنسین داروخانه هستم سوالی بود در خدمتم💊دختری ب گفته همکارام تستسترون خالی ام 😂🥹پس حـــالا چــــــسی چــــــسی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مشکل از شماست که نمیری پایین بشینی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بله حق داری وقتی هنوز بند نافشو از ننش نبریدن بیجا کرده زن گرفته

من نشستم تو خونه اون میره اونجا میشینه با این ک تموم روز تنهام شب نمیخاد پیش من بشینه 

آره

خب توام برو پیششون.

سعی نکن مادر و فرزند رو از هم جدا کنی.

قبل از اینکه شوهر تو باشه پسر اونه.

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
خب توام برو پیششون.سعی نکن مادر و فرزند رو از هم جدا کنی.قبل از اینکه شوهر تو باشه پسر اونه.

من هر موقع میرم داداشش نشسته کنار زنش فقط شوهر من نمیمونه تو خونه پیش من