2777
2789

سلام عزیزم دکتر من توی بیمارستان ابانه 5ونیم خوده بیمارستان میکیره

دکترمم پاکروشه 2و500 دستمزد جدا میگیره

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله من سزارین انتخابی بود تو آتیه ۱۰ روز پیش شد ۶تومن 

بماند که چ بیمارستان اشغااااالی بود 

اتاق خصوصی درخواست کرده بود پولشم گرفتن اما آخر یه اتاق با ۴تا تخت دادن بهش ۴تا بچه جیغ و گرییه وای سرسام گرفت بنده خدا 

سلام عزیزم دکتر من توی بیمارستان ابانه 5ونیم خوده بیمارستان میکیره دکترمم پاکروشه 2و500 دستمزد جدا ...

😲😲😲😲😲

یا خداااا

چه خبره؟ مگه جراحی باز مغزه؟

قیمت توی بهترین بیمارستان خصوصی تبریز سه و نیم هست

هزینه کلی

چرا سزارین اختیاری؟؟؟؟یعنی طبیعی میتونی و میخوای سزارین بشی؟!اخه چرا عزیزم. طبیعی خیلی بهتره

گرچه من نمیتونم و جفت بچه پایینه.مجبورم ب سزارین. چقد غصه خوردم ک طبیعی نمیشه

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

ولی هر چی خدا میخواد همون مصلحته

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی