سلام بچه ها هرکس میتونه راهنمایم کنه من پنج روزه شرو بخوردن قرص رواکوتان کردم فعلا عوارض نداده اینش بکنار حالا من پریودام نامنظمه وفکر کنم کیستای ریز هم داشته باشم اخه قبلن دکتر زنان رفتم قرص خوردم ولی احساس میکنم خوب نشدم پریودام نامنظمه خیلی هم درد دارم و مهمتر اینکه درست حسابی هم نمیتونم عادت بشم یعنی کمه حالا میخام برم دکتر زنان بنظرتون الان ک قرص رواکوتان میخورم میتونم برم دکتر زنان وقرصاشو بخورم یا بزارم بعد از تموم شدن دوره درمانم؟اخه میترسم بخاطره نامنظمی وکم شدنم جوشام خوب نشه یا دوباره برگرده خاهشا راهنمایم کنه هرکی میدونه
خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بنظر من رواكوتان رو نخور اصلا من تا نميدونستم باردارم تا هفته چهار مسخوردم خداروشكر كه بچم سالمه و ...
وااای😨😨خداروشکر عزیزم
مجبورم چون هرکار میکنم خوب نمیشه لامصب صورتم خوب بود ولی بعده عقدم داغون شد نمیدونم چرا دغدغم بدنمه ک داغوون شده شیش ساله جوش ولک میزنه افتضاح شده میخام تا عروسیم خوب شم
خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..