2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 78 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماماني كوچولو الان كه مايل به ادامه نيس اونم واسه بار دوم چجور باهاش بسازم ؟ اون ساختن و ٧٠ درصد نم ...

شوهرت دنبال بهونست بلاخره هرآدمی یه روزایی بی حوصلست...معلوم نیست چی میخواد

ممکنه حرف دلش یه چیز دیگه باشه 

یامیخواد دقیقا همونی باشی که اون میخواد که این خیلی سخته

ازیه طرفی هم دوربودنت ازخونه باعث کدورت بیشتر میشه 

حداقل اگه توخونت بودی بعد سه چهار روزبالاخره یکی پاپیش میزاشت برای آشتی

شوهرم خوبه ١٠٠ درصد ميخواد 

اما اكه واقعا دوسم داشت خوب و بدم و باهم ميخواست

يه وقتايي واسه اينكه كوتاه بياد قبول ميكنم من مقصرم حق با اونه

ميگه تو اخلاقت بده ميگم درستش ميكنم هرچي تو بگي

ميگه اينجوري كه نميشه ميخواي ماسماليش كني

اخه چرا میخواد زندگی پسرشو خراب کنه،آدم واقعا میمونه از بعضی مادرشوهرا

نميدونم به خدا 

انقدر هم مومن

خوبه تو دينمون طلاق انقدر بده 

حالا ميگه منو طلاق بده 

شوهرت دنبال بهونست بلاخره هرآدمی یه روزایی بی حوصلست...معلوم نیست چی میخواد ممکنه حرف دلش یه چیز دی ...

نه عزيزم هيچي نيست 

شوهرم كه اومد سراغم گفت هر چي مشكل باشه با حرف حل ميكنيم اما بعد يكم وقت كه دعوا شد 

گفت نه حق تحصيل داري نه كار كردن تو اين خونه همينه 

در صورتي كه قبل ازدواج سر همش توافق كرديم 

من حجابم خوبه قبل ازدواج هم توافق كرديم حجاب معمولي اما الان خيلي حساس شده 

اخرين بار بهش گفتم اگه مشكلت حجاب منه باشه هرچي تو بگي اگه مشكلت دانشگاه نميرم 

كاش بودين تو تاپيك 

هستیم ولی موندیم چی بگیم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

برو با یه مشاور صحبت کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

انشالله مشکلت حل میشه گلم.. به خدا توکل کن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه مدت بهش رو نده زنگ اس هر چی داد جواب نده.نزار زیاد رفع دلتنگی کنه و بره کلا یه مدت جوری رفتار کن که فکر کنه ازش دل کندی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40