2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 78 پست
حتما منم اشتباهاتي تو رفتارم داشتم اما انقدر بزرگ نبوده كه منو خونه مامانم بزاره و بگه بايد فكرامو ب ...

این چه شوهریه.واقعا نمیدونم چی بگم. ای کاش نامزد بودین جدا میشدی

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام، من یچیز نفهمیدم،الان همسر شما میگه نیا خونه بیای من دیگه نمیام،ازون ورم کلید ازت گرفته،خونه ام رات نمیده، میگه خونه میخوای واست خونه جدا میگیرم نزدیک مامانت. ینی کلا این جور که معلوم بیخیال زندگی شد دیگه.بعد دوستان میگن باهاش حرف بزن مدارا کن یا برگرد،چطوری باید برگرد که همسرش قبول نمیکنه

فقط ١٤ تا  من خيلي دوسش دارم همه مشكلاتمم از همينه فقط إحساسي تصميم ميگيرم

ای خدا 14 تا ؟؟؟؟میدونه دوسش داری تو هر شرایطی که باشه میری سمتش ازت سواستفاده میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

پس نرو سبک میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درست مثل من.منم اخلاقمو تغییر داد ولی شکر زندگیمون از این رو به اون رو شد.15روزم رفتم مسافرت بعده سف ...

خداروشکر 

مرداازاین که زنا تو دعوا

جوابشونو بدن بدشون میاد 

منم تودعوازبون درازی میکنم شوهرم میگه یه وقت جانمونی تند تند جواب بده...خخخخ

البته تودعواهای شدید 

امااگه ببینم مسئله مهمی نیست همش حقو بهش میدم،بعدتویا فرصت مناسب نظرخودمم میگم که بیشتر اوقات قبول میکنه

خداروشکر  مرداازاین که زنا تو دعوا  جوابشونو بدن بدشون میاد  منم تودعوازبون درازی ...

آفرین.من هم. شوهرم خیلی بد اخلاق بود.الان ماشالله خیلی خوبه.اونم بخاطر اینه که من رفتارمو خوب کردم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام، من یچیز نفهمیدم،الان همسر شما میگه نیا خونه بیای من دیگه نمیام،ازون ورم کلید ازت گرفته،خونه ام ...

همون اونم بعد اينكه يبار دادخواست داد و برگشت گفت بي تو نميتونم 

بعد ٢ ماه دوباره شروع كرد 

يبار تو دعوا گفت نه اينجوري نميشه بايد يه فكري كرد مامانم رأست ميگفت تو اخر منو ميكشيگفتم اره اشتباه من بود بدون هيچ شرطي برگشتم 

گفت منت سرم داري كه برگشتي گفتم وقتي ٣ ماه عذابم دادي و پامو به دادگاه كشيدي اره

حالا ميگه تو منت سر من گذاشتي و 

كلا اونبارم كه دادخواست داد سر همين مسائل بود 

فقط ١٤ تا  من خيلي دوسش دارم همه مشكلاتمم از همينه فقط إحساسي تصميم ميگيرم

منم شوهرمو خیلی دوست دارم اما هیچ وقت مهریمو نمیبخشم بااینکه همچین زیادم نیست....

من مشکلاتتونو نمیدونم اما اگه واقعا دوسش داری وفکرمیکنم که اونم شمارو دوست داره باید بازرنگی وسیاست پیش بری 

اگه دوست نداری جدابشی یه مدت اونجوری که اون میگه باش بعد آروم آروم به روش خودت پیش برو

خداروشکر  مرداازاین که زنا تو دعوا  جوابشونو بدن بدشون میاد  منم تودعوازبون درازی ...

شما دعوا ميكنيد اونم نه دعواي أساسي كلش شايد ١٠ مين طول بكشه شوهرتون ميگه طلاق 

ميگه نبايد كلا دعوا تو زندگي باشه 

من واسه حفظ زندگيم خدا شاهده اين دفعه دوم اصلا نه غر زدم نه گير 

خودش دعوارو شروع كرد مثلا چرا رفتي مهموني زنونه ارايش كردي چرا لنز گذاشتي اصلا از كجا معلوم با دوستات نباشي 

كلي حرف و بعدم دعوا و .... 

در صورتي كه تا حالا كوچكترين كاري نكردم كه بي اعتماد شه و خودش ميگه به تو خيليي اعتماد دارم

همون اونم بعد اينكه يبار دادخواست داد و برگشت گفت بي تو نميتونم  بعد ٢ ماه دوباره شروع كرد&nbs ...

شاید مامانشم پرش میکنه

برای خاطرهمین دودله ...خودش دوست نداره توروازدست بده اراونورم مامانش توگوشش میخونه

منم شوهرمو خیلی دوست دارم اما هیچ وقت مهریمو نمیبخشم بااینکه همچین زیادم نیست.... من مشکلاتتونو نمی ...

ماماني كوچولو الان كه مايل به ادامه نيس اونم واسه بار دوم چجور باهاش بسازم ؟

اون ساختن و ٧٠ درصد نميبينه ١٠٠ ميبينه 

شما هر روز ماه به شوهرت محبت يكنواخت ميكني 

خوب ادميزاد يروز حالش خوب نيست 

شوهرم ميگه نه تو هميشه بايد خوب باشي بهم محبت كني كم توجهي نكني 

من ٢٥ روز ماه اوكيم شايد يكي دوروز حالم خوب نباشه أونقدر خوب 

واسه همين ميگه تو دو رو داري

ببخشید عزیزم اما حس میکنم کلا مادر و پسر بهونه دارن شمارو طلاق بدن

شوهرمم كه كلا بهانه گيري ميكنه

من خيلي داغون شدم تو پروسه ٣ ماهه طلاق چقدر كنايه و زخم خوردم از اطرافيان

اما تا اومد گفتم پشيمونه رفتم شروع كردم دوباره 

نگفت پدر مادرم مخالفن 

بعد گفت نميتونم الان بهشون بگم و