2777
2789
عنوان

داغونم

724 بازدید | 78 پست

نميدونم چقدر در جريان زندگيم هستين 

اما الان خونه بابامم ١٠ روزه شوهرم أوردتم

من ازش خواستم تكليفمو روشن كنه يا برگردم يا طلاق بده كه نميكنه 

ميگه نميتونم با اخلاقت كنار بيام اما مشكل از من نيست 

مشكلم الان زخم زبوناي مامانمه ميدونم مادره غصمو ميخوره خودمو نميبخشم كه بهش غصه ميدم اما خيلي داغونم 

انقدر حرف خوردم

خستم جز اين جا جايي ندارم واسه درد دل  

مشکلت باشوهرت چیه ؟

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثل مامانه من. دلسوزه ولی زخم زبوناش وحشتناکه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

طلاقم بگیری از شر زخم زبونای مامانت دیوونه میشی از من ب تو نصیحت.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا بهت صبر بده گلم،من کسی نیستم ک نظربدم یاپند بدم اما بشینین دونفری خودتو شوهرت اخلاقای بدتون روترک کنین وسازش کنین اگرمشکل بزرگی جزاینی ک میگی اگر ن ک هیچی

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
چیکار میکنی که نمیتونه اخلاقاتو تحمل کنه؟

هيچي نميدونم كلا بهانه گيره 

چند وقته دعوا درست ميكنه اخري منو أورد خونه مامانم گفت ٢ روز ميرم اشپزي امام حسين 

بعد گفت يه هفته نيا 

منم گفتم خونده پاشدم رفتم دمه در دعوامون شد و كليد گرف 

حالا ميگه تو دعوا ميكني تو فلاني 

خدا بهت صبر بده گلم،من کسی نیستم ک نظربدم یاپند بدم اما بشینین دونفری خودتو شوهرت اخلاقای بدتون روتر ...

عزيزم منم همين نظرمه اما شوهرم فك ميكنه عروسك خريده كه پس بده 

یه مدت دور باشین از هم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طلاقم بگیری از شر زخم زبونای مامانت دیوونه میشی از من ب تو نصیحت.

چيكار ميتونم بگيرم از اون ور شوهرم دلمو سوزونده

از اين ور مامانم ميسوزونه 

هيچ جا جام نيست 

كاش خدا بغلم كنه

هيچي نميدونم كلا بهانه گيره  چند وقته دعوا درست ميكنه اخري منو أورد خونه مامانم گفت ٢ روز ميرم ...

ببین خواهرانه بت بگم.الان خونه باباتی بیشتر فکرت و دلت پیش خونته.برو سر خونه زندگست خواهر.کمتر سرش سعی کن غر بزنی.ارامش میخواد ازت.دعواهای حتی کوچیک بوجود نیار گلی

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله