سلام خانما دخترم ۷ ماهشه قصد داریم هفته بعد با ماشین خودمون از تبریز بریم قم از اونجا هم ب سمت مشهد.. من استرس دارم میترسم اتفاقی بیفته بخاطر بچه کوچیکم.. کسی هم باهامون نمیاد خودمون سه تاییم.. شما تجربه ای دارین مسافرت طولانی با بچه کوچیک؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در حد ۶ الی ۷ ساعت توی راه بودم ک برسیم ب مقصد ولی راه طولانی ن
ما هم تا شیراز 8 ساعت تو راهیم در حد یه دو روزی میخوایم بمونیم و برگردیم خیلی استرس دارم،اسی شما نترس هیچی نمیشه مطمعن باش فقط مواظب باش سرد و گرم نشه من کلا وسواسیم به هر چی هم فکر کنم همون میشه
محتاج دعا عزیزم.. میگم ینی نه مامانم پیشمه نه کسی بچه مریض میشه یا خودمون مریض میشیم بچه میمونه اون ...
هیچی نمیشه صدقه بندازین و برین بابا این همه آدم با بچه کوچیک میومد کربلا با اون هوا و شلوغی اصلا استرس نداشته باش سعی کن بچه رو جاهای شلوغ نبری به نوبت برید بیرون مثلاً همسرت مواظب بچه باشه از صبح تا ظهر و بالعکس
اول میخاستیم بریم قم بعد گفتیم مشهد هم بریم.. معمولا تبریزیا اینطورن میرن قم بعد مشهد برگشت هم از را ...
عزیزم اگه ماشینتون خوبه و میتونید قم و مشهد هر دو هتل بگیرید و استراحت کافی بکنید برید اگه نه واقعا داغون میشی از خستگی. چون بچت تو این سن غذا کمکی هم میخوره