2821
2789

چون اولین مقالاتتون هست خیلی سخت پذیرش میکنن

ولی استاد راهنماها چون ی تعدادی چاپ کردن ژورنالا راحت تر میپذیرن 

و اینکه فکر میکنم ی سری ژورنالا پول میگیرن که اگه از طرف اساتید دانشگاه ها باشه چیزی نمیگیرن

چون اولین مقالاتتون هست خیلی سخت پذیرش میکننولی استاد راهنماها چون ی تعدادی چاپ کردن ژورنالا راحت تر ...

اسم استاد دیگه خودم رو به عنوان استاد میخوام بنویسم چون کار مقاله مرتبط با پایان نامه ارشدم رو با استاد دیگری میخوام بنویسم  نه استادی که استاد راهنما پایان نامه ارشدم بوده باز هم سخا پذیرش میکنن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون اولین مقالاتتون هست خیلی سخت پذیرش میکننولی استاد راهنماها چون ی تعدادی چاپ کردن ژورنالا راحت تر ...

بله متوجه هستم من مدرک ارشدم رو هم گرفتم ولی  استاد راهنما پایان نامه ارشدم به درد کار کردن نمیخوره میخوام مقاله حاصل از پایان نامه ارشدم با اساتید دیگری کار بشه و اسم اون استاد نوشته بشه 

اسم استاد دیگه خودم رو به عنوان استاد میخوام بنویسم چون کار مقاله مرتبط با پایان نامه ارشدم رو با اس ...

احتمالا بتونی 

ولی عرفش اینه اسم استاد راهنمات رو بزنی 

از ی استاد دیگه جز این دوتا استاد بپرس اون بیطرفانه و درست تر راهنماییت میکنه 

بله متوجه هستم من مدرک ارشدم رو هم گرفتم ولی استاد راهنما پایان نامه ارشدم به درد کار کردن نمیخوره ...

این پیام دومی رو ندیدم ببخشید 

اگه پایان نامت تموم شده از گیرش دراومدی اره میشه 

انجام بده 

بعدش دیگه به کسی مرتبط نیست 

این پیام دومی رو ندیدم ببخشید اگه پایان نامت تموم شده از گیرش دراومدی اره میشه انجام بده بعدش دیگه ب ...

آره مدرک ام رو گرفته ام و قید نمره مقاله مرتبط با پایان نامه رو همونجا زدم الان دیگه دانشجو اون طرف نیستم 

این پیام دومی رو ندیدم ببخشید اگه پایان نامت تموم شده از گیرش دراومدی اره میشه انجام بده بعدش دیگه ب ...

خداروشکر واقعا خداروشکر ممنونم مرسی استاد راهنما دوره ارشد من یه آشغال به تمام معنا بود خوشحالم که دیگه هیچ جوری بهش مرتبط نیستم خداروشکر واقعا 

خداروشکر واقعا خداروشکر ممنونم مرسی استاد راهنما دوره ارشد من یه آشغال به تمام معنا بود خوشحالم که د ...

خداروشکر عزیزدلم

از اینجا به بعد دست خودته 

برات بهترینارو ارزو میکنم 

موفق باشی❤️