2777
2789
عنوان

کیا مثل من جغدن

137 بازدید | 23 پست

سلام خانم ها من سیستم بدنم حوریه که تا دیر وقت میتونم بیدار بمونم اما صبح زود اصلا نمیتونم پاشم تا یازده میخوابم، سال پیش که بچم پیش دبستانی بود همش با تاخیر بردمش هر کار میکنم نمیتونم بیدار شم گوشیم زنگ میخوره پا میشم خاموش میکنم باز میخوابم، حالا کم مونده به مدارس چند روزه گوشیم رو میزارم ۹ زنگ بزنه بیدار میشم دوباره خاموش میکنم تا ۱۱ می‌خوابم اصلا نمیتونم به نفسم غلبه کنم حالا تصمیم گرفتم از فردا بعد نماز صبح نخوابم، خواهش میکنم راهکار بدید، کسی مثل من بوده؟؟؟؟؟؟

منم اینطوریم ولی اینم بگم حس ششمی هستم بعضی شبا انرژی منفی میگیرم نمیتونم بخوابم یه بار خوابیدم خوابای وحشتناک دیدم بعضی شبا تا ۴ یا ۵ کشیک میمونم  

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوریم ولی اینم بگم حس ششمی هستم بعضی شبا انرژی منفی میگیرم نمیتونم بخوابم یه بار خوابیدم خواب ...

منم شبا سخت میخوابم،احساس انرژی منفی دارم دورم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

کتاب صوتی بزار گوش کن ب نیم ساعت نشدع خابت بردع از اون طرفم ساعت ۵ حتی شدع ب زور بلند شو من اومدم نذر کردم ساعت ۵ بیدار شم نماز بخونم و خدا حاجتمو بدع دیگه بخاطر این بیدار میشم از اون ورم شب زود میخابم 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز