2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه تمام تارها با این کنده میشن

عادیه عزیزم ریشه مو هست دیگه فقط اگه ریزش خیلی زیادی داری که پیاز مو هم باهاش کنده میشه حتما برو متخصص .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خوب میشه بیشتر توضیح بدی چرا مو با این میریزه؟

اگه خودت با دست بکَنی و دیده شه ، طبیعیه

ولی اگه خودشون همراه مو بریزن ، فک کنم باید بری متخصص مو

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

عادیه عزیزم ریشه مو هست دیگه فقط اگه ریزش خیلی زیادی داری که پیاز مو هم باهاش کنده میشه حتما برو متخ ...

اره گلم از بچگی همین بودم😭هرچی هم کنده میشه جاش درنمیاد

اره گلم از بچگی همین بودم😭هرچی هم کنده میشه جاش درنمیاد

اگه ریزش هست که عادیه و کنده شدن پیاز مو اصلا مشکل خاصی نداره چون فولیکول موهات هنوز سرجاشه و دوباره رشد میکنه 

اما اگه خودت باعث ریزش شده باشه خوب نیست ک چون جاش درنیومده حتما برو متخصص چون دراومدنش چند سال طول میکشه ولی برای شما درنیامده پس باید برید دکتر اگه لازمه دارو تجویز کنه .

در کل نگران نباش اگه سشوار و اتو میکشی کنار بذارشون تو افتاب هم موهات رو بپوشون . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بظرشما بخاطر ریزش ارثی هم میتونه باشه؟

بله ارثی هم هست که هر چه سریعتر مراجعه کنین راحت تر درمان میشه 

و اینکه سوال اخرمدرمانی داره؟ایا بزمیگردن موهای ریخته شدهمچکرم ازتون

اره عزیزم برمیگرده اصلا نگران نباش 

فقط زود مراجعه کن چون دور از جونت ریزش های اینجوری باعث کم پشتی و طاسی سر میشه.