2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه تمام تارها با این کنده میشن

عادیه عزیزم ریشه مو هست دیگه فقط اگه ریزش خیلی زیادی داری که پیاز مو هم باهاش کنده میشه حتما برو متخصص .

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

خوب میشه بیشتر توضیح بدی چرا مو با این میریزه؟

اگه خودت با دست بکَنی و دیده شه ، طبیعیه

ولی اگه خودشون همراه مو بریزن ، فک کنم باید بری متخصص مو

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

عادیه عزیزم ریشه مو هست دیگه فقط اگه ریزش خیلی زیادی داری که پیاز مو هم باهاش کنده میشه حتما برو متخ ...

اره گلم از بچگی همین بودم😭هرچی هم کنده میشه جاش درنمیاد

اگه خودت با دست بکَنی و دیده شه ، طبیعیهولی اگه خودشون همراه مو بریزن ، فک کنم باید بری متخصص مو

شما میدونی دلایلش ممکنه چی باشه

خیر ببینی گلم یکم کمکم کن

شما میدونی دلایلش ممکنه چی باشهخیر ببینی گلم یکم کمکم کن

نه عزیزم من نمیدونم 💖

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

اره گلم از بچگی همین بودم😭هرچی هم کنده میشه جاش درنمیاد

اگه ریزش هست که عادیه و کنده شدن پیاز مو اصلا مشکل خاصی نداره چون فولیکول موهات هنوز سرجاشه و دوباره رشد میکنه 

اما اگه خودت باعث ریزش شده باشه خوب نیست ک چون جاش درنیومده حتما برو متخصص چون دراومدنش چند سال طول میکشه ولی برای شما درنیامده پس باید برید دکتر اگه لازمه دارو تجویز کنه .

در کل نگران نباش اگه سشوار و اتو میکشی کنار بذارشون تو افتاب هم موهات رو بپوشون . 

و اینکه سوال اخرمدرمانی داره؟ایا بزمیگردن موهای ریخته شدهمچکرم ازتون

اره عزیزم برمیگرده اصلا نگران نباش 

فقط زود مراجعه کن چون دور از جونت ریزش های اینجوری باعث کم پشتی و طاسی سر میشه. 

2790
2823
2791
2779
2792