2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی منم یه دوست داشتم دقیقا اینجوری بود اعتماد به نفس ادمو میخورد که خدارشکر چند ساله که دیگه باهاش قطع ارتباطم

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

بستگی داره این جملشو کنار رفتارا و حرفای دیگش قرار میدم ک ببینم از رو صمیمیته یا سمیه

درسته 

ببین باهم صمیمیم ولی کلا درک نمیکنم ادم چرا هی باید به خودش انرژی بد بده حالا زشتم باشیم قبول چرا هی باید به خودمون بگیم

وایی منم یه دوست داشتم دقیقا اینجوری بود اعتماد به نفس ادمو میخورد که خدارشکر چند ساله که دیگه باهاش ...

والا منم فازشو درک نمیکنم.باهم صمیمیام خیلی رفتاراش اکیه ولی مدام تو فکر اینه ما عمل زیبایی نداریم زشتیم الیم بلیم.بعد خیلیم خودشو با ادمای تو اینستا مقایسه میکنه.

درسته ببین باهم صمیمیم ولی کلا درک نمیکنم ادم چرا هی باید به خودش انرژی بد بده حالا زشتم باشیم قبول ...

اخه منم یه‌دوست این مدلی دارم انرژی منفیه ولی واسه شرایط زندگیشه چون خوب نیس شرایطش

شاید واسه تو هم اینجوری باشه

من گذاشتم رو حساب اینکه باهام راحته چون تو چیزای دیگه هم راحته و منم هرچی بخوام میگم

اخه منم یه‌دوست این مدلی دارم انرژی منفیه ولی واسه شرایط زندگیشه چون خوب نیس شرایطش شاید واسه تو هم ...

اره اینم شرایط زندگی خوبی نداره ولی منم شرایطم ایده ال نیست.شاید من کلا ادم مثبتیم.چون میگم اصلا قبول ما زشتیم یا بی پولیم اینکه هر روز هر روز به خودمون اینارو بگیم هیچ کمکی به جز اعصاب خوردی نمیکنه بهمون.بعضی ادما کلا به منفی بافی و سیاه نمایی عادت دارن

اره اینم شرایط زندگی خوبی نداره ولی منم شرایطم ایده ال نیست.شاید من کلا ادم مثبتیم.چون میگم اصلا قبو ...

منم مثل تو ام

ولی وقتی میگن سعی میکنم همون موقع به خودم انرژی مثبت بدم نذارم روم تاثیر بذاره

سمی ، کم کم باورت میشه که زشتی .اون مشکلی داره در مورد ظاهر خودش حق ندارد تو رو هم درگیر کنه

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
والا منم فازشو درک نمیکنم.باهم صمیمیام خیلی رفتاراش اکیه ولی مدام تو فکر اینه ما عمل زیبایی نداریم ز ...

یبار باهاش برخورد کن دیگه تکرار نکنه ناخودآگاه آدم تحت تاثیر حرفای منفی قرار میگیره 

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂