2777
2789
عنوان

بابام گفت تو خونه ساحلی و شلوارک نپوش 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 54 پست
من دخترش هستم دشمنش که نیستم

دشمن نه گلم معلومه نیستی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بحث کردن تو اون یکی تاپیک

سعی کن از الان که سنت کمه برای ایندت تلاش کنی که دیگه تو ۲۲ ۲۳سالکیت بتونی مستقل شی جز این راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وا یعنی چی من به گناه الوده میشم کدوم پدری به دختر خودش نگاه بد داره

عزیزم حوادث رو نخوندید؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

پری برام نموند  

تاپیک قبلیت خواستم پست بذارم تعطیل شد حرف فحشای زیر شکمی شد یاد یه مریض جنسی افتادم که نیمه شب تو سایت با یه مرد فحشای جنسی رد و بدل میکردن مرده فحشایی میداد که سنگ اب میشد و کاربر مریضه هم لذت میبرد کشش میداد 

دیگه حرف از فحش زیر شکمی و تعجب کردنش نزن که بهت نمیاد  

چه زنایی پیدا میشن مخصوصا که مادرم هستن حتما به بچه هاشونم از این فحشا میدن

نور به قبرت بباره حافظ بزرگوار 😍 حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍

نپوشیامن جای تو بودم از نوک سر تا نوک پامو میپوشوندم با وجود این ادمایشالا زودتر نجات پیدا کنی

اره یه تلنگره برای استارتر

نور به قبرت بباره حافظ بزرگوار 😍 حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍

عشق بهزاد امروز تو همه تاپیک ها میبینمت😂

۶ ساعت نبودم که😂

واسه تو خونه گرفته بودم بپوشم که نشد نزاشت

نپوشی بهتره 

بابات عادی نیست