2777
2789

این دارو رو نمیشه همینجوری خودسر خورد باید تحت نظر پزشک مصرف بشه،بدون نسخه هم داروخونه بهتون نمیده

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی اشتباه می کنی. حالت بدتر می شه. دوز این قرصا رو فقط باید دکتر تنظیم کنه. بعد می گی بدتر شدم و وابسته شدم و عوارض داشت و اینا. این مشکلات رو دکتر حل می کنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

منم مادرم این قرص رو میخوره ولی تحت نظر پزشک ،دارو خونه هم بدون نسخه نمیده 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

خالم با تجویز دکتر، فقط یه بار مصرف کرد، انداخت دور، خیلی حالشو بد کرده بود. شما چطور سرخود میخواید ...

من قبلا استفاده کردم عوارض زیاد داشت رو من ولی می گن عوارضش گذرا هست

من شبی یکی پنجاه میخورم عالیه خیلی دوستش دارم از وسواس فکری نجاتم داد

ممنون از شما تا گفتین منم  شروع کردم 5روزه که نصف 50رو استفاده می کنم یکم وسواسیمو بیشتر کرده خدا کنه تو آینده بهتر کنه من وسواسیم مال خیلی وقته نمی دونم می ترسم تاثیر نذاره روم

ممنون از شما تا گفتین منم شروع کردم 5روزه که نصف 50رو استفاده می کنم یکم وسواسیمو بیشتر کرده خدا کن ...

طبیعیه روزای اول بیشتر میکنه بعد دوهفته یواش یواش عالی میشید الان چطور هستین؟منم وسواسم از بچگیم باهام بود تا سن ۳۵سالگی ‌ه با آسنترا کنترل شده

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
طبیعیه روزای اول بیشتر میکنه بعد دوهفته یواش یواش عالی میشید الان چطور هستین؟منم وسواسم از بچگیم باه ...

هنوز دوهفته تمام نشده ولی دیگه عوارضش کمتر شده تو بدنم زیاد عوارض نداشت برا من ممنون از شما که راهنماییم کردین 

هنوز دوهفته تمام نشده ولی دیگه عوارضش کمتر شده تو بدنم زیاد عوارض نداشت برا من ممنون از شما که راهنم ...

سلامت باشید فقط از نتیجه بهم اطلاع بدید که خیالم راحت باشه اینم بگم چهار هفته که بگذره خیلی اثرش بیشتر میشه 

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم