2777
2789
عنوان

مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 25 پست
اگر مورد خوب پیدا کردی ازدواج کن بنظرم البته اگ از مجرد بودن خسته شدیاگ راضی هستی ک هیچی

راضیم ولی خب بالاخره باید ازدواج کرد تا کی تو خونه پدرومادر از یه سنی پشیمون میشی بچه نداری

رهایی ...
یوقتایی میگم ینی من میتونم ب شغلی ک میخوام برسم و واسه خودم تنها زندگی کنم خونه مجردی داشته باشم و.. ...

وای دقیقا تنهایی آرامش همه اینا میره زندگی میشه پراز مسئولیت یا حتی پشیمونی و دیگه نمیشه به عقب برگشت شایدم بشه یه زندگی رماتیک پرهیجان خدا میدونه

رهایی ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رشته قشنگیه من حالو هوای خوبی دارم باهاش بازار کترشون با حقوق بنظرم یکیه هردو باید اسم و رسم داشته ب ...

رتبه باید چند باشه ک دانشگاه دولتی قبول بشم؟

من حقیقتش هردوشو دوس دارم همه میگن قدرت تکلم خوبی داری و قشنگ صحبت میکنی آدما رو درک می‌کنی خوب ارتباط میگیری ازینجور چیزا

میخواستم حقوق بخونم ولی ب محض اینکه شنیدم ازمون وکالت ک باید بدیم خیلی سخته یکم دلم لرزید ترسیدم 

راضیم ولی خب بالاخره باید ازدواج کرد تا کی تو خونه پدرومادر از یه سنی پشیمون میشی بچه نداری

خب مجردیو من ب شرطی دوست دارم ک خونه مجزا از خودم داشته باشم اینطوری خیلییی دوس دارم 

ولی اگ بخوام خونه پدر مادر بمونم خب خودم دوس ندارم اذیتم

رتبه باید چند باشه ک دانشگاه دولتی قبول بشم؟من حقیقتش هردوشو دوس دارم همه میگن قدرت تکلم خوبی داری و ...

منطقه ۳ تا ۵ یا ۶وهزار اوکیه 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

وای دقیقا تنهایی آرامش همه اینا میره زندگی میشه پراز مسئولیت یا حتی پشیمونی و دیگه نمیشه به عقب برگش ...

دقیقا...

اصلا وقتی ب این فکر میکنم ی پارتنر داشته باشم که بهم محبت کنه و ب هرحال تبادل عشق برقرار بشه ، بغل و نوازش و...

ب اینا فکر میکنم دلم ضعف می‌ره واسه اینکه زودتر ازدواج کنم

ولی وقتی ب مسائل زندگی مثل وظیفه خونه داری و بچه داری فکر میکنم میگم چقدر سخته ازدواج 

دقیقا...اصلا وقتی ب این فکر میکنم ی پارتنر داشته باشم که بهم محبت کنه و ب هرحال تبادل عشق برقرار بشه ...

قرار گرفتن در دوراهی و از همه مهمتر قرار نیست تمام فانتزیای ذهن تو واقعیت اجرا بشه میشه روزمرگی درآخر 

و اصلا آدما ایده آل هم تو واقعیت ظاهر نمیشه ما شوهر روماتیک مغرور در حین حال مهربون میخوایم بعد یه پشمالو عصبی گیرمون نیاد در کل ازدواج هندونه در بستس هیچیش معلوم نیست ایشالا بهترینش نصیبمون شه 

رهایی ...
قرار گرفتن در دوراهی و از همه مهمتر قرار نیست تمام فانتزیای ذهن تو واقعیت اجرا بشه میشه روزمرگی درآخ ...

آفرین دقیقا همچین شوهری میخوام😂😂❤️👌🏻 رومانتیک و مهربون و در عین حال مغرور

ایشالا ی س   یکس پک دار جنتلمن خوشگل نصیبمون میشه😎

آفرین دقیقا همچین شوهری میخوام😂😂❤️👌🏻 رومانتیک و مهربون و در عین حال مغرورایشالا ی س یکس پک دار ...

ایشال عزیزم رویاهات واقعی بهترین آرزو همینه و صبر و ایمان داشتن به خدا که میدونه چی میخوایم❤️

رهایی ...