2777
2789
عنوان

مجردا

176 بازدید | 25 پست

سلام

دختر پسرای مجرد در چه حالین

زندگی چطوره خوش میگذره

چرا من گاهی پراز انرژیم از تنهایی گاهی استرس از آینده که اصلا قراره با کی ازدواج کنم شما چی چه حس دارین از مجردی

رهایی ...

من یوقتایی‌ میگم اصلا نمیخوام ازدواج کنم ازدواج چیه همش گرفتاریه حوصله ندارم هروز خونه مرتب کنم غذا بپزم و...

یوقتاییم ی زوج میبینم بهم محبت میکنن میگم غلط کردمممم دلم شوهر میخواد😂یا وقتی فشار جنسی رومه میگم ایا اونی ک میگفت میخوام مجرد بمونم منم!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یوقتایی‌ میگم اصلا نمیخوام ازدواج کنم ازدواج چیه همش گرفتاریه حوصله ندارم هروز خونه مرتب کنم غذا ...

کلا مغزمون پر از تبادل نظره بخدا فقط خدا یاری کنه مارو

رهایی ...
من ۳۲ دیگه شدیدا وسواسی و سخت پسند شدم شاغلم هستم دیگه بدتر هر کسی تو دلم نمیره از اونورم میگمه دختر ...

اگر مورد خوب پیدا کردی ازدواج کن بنظرم 

البته اگ از مجرد بودن خسته شدی

اگ راضی هستی ک هیچی

بخدا دیوونه میشم یوقتایی از بس ب آینده فکر میکنم

کلی سناریو ازدواج تو ذهنم میچینم با فکر بعد میگم که چی آخرش وای دیگه به از دست دادن عزیزا و تنهایی فکر کردنش بدتر

رهایی ...
رشته روانشناسی چجوریه؟ رتبه کنکورت چند شد؟نمیدونم حقوق بخونم یا روانشناسی

رشته قشنگیه من حالو هوای خوبی دارم باهاش بازار کترشون با حقوق بنظرم یکیه هردو باید اسم و رسم داشته باشی بتونی پول دربیاری من ۴۰۰۰ شدم

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز