2777
2789
عنوان

زن عموم خیلییییی

202 بازدید | 10 پست

امده خونمون هی از خودش تعریف میکنه طلا خریدم شما چرا نمیخرید دخترت چرا عروس نمیشه منظورش منم(به من چیکار داره من میخواستمی چیزی بگم اعصابم خورد شد) اینو گرون و چقدر زشت خریدید  ی روفرشی گرفتیم میگ چقدر زشته یکبار  رفتیم ساعت گرفتیم اونم رفته مثل همون گرفته در صورت میگفت من بهترش دارم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مقابله به مثل کن با همچین آدم اسیدی ماهم داریم و یه مدت عین خودش رفتار کردیم دیگه دهنشو بسته

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

میگفتی زنعمو جوووون اگه ما نبودیم عقده هاتو سر کی خالی میکردی😆

خدایا تو پناه منی هروقت خستم هروقت دلم میشکنه به تو پناه میبرم چون فقط تو میتونی آرومم کنی خیلی دوست دارم خدای خوب من❤️🌸

مقابله به مثل کن با همچین آدم اسیدی ماهم داریم و یه مدت عین خودش رفتار کردیم دیگه دهنشو بسته

😂

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

تازه به دوران رسیده س!بخند و بیمحلی کن

من ک خثپم کنترل میکنم هر وقت میاد خونمون  هی حرف میزنه سر ادم درد میگیره