2777
2789

من برای خودم یه سری قوانین دارم و بهش پایبندم 

مثلا ورق بازی بلد نیستم چون تا حالا بازی نکردم و تو خانوادمون هم نبوده 

یا مثلاً با هیچ پسری در ارتباط نبودم حتی در حد چت چون همش درس خوندم و وقتم رو خیلی بااارزش می‌دونم که برم با پسرای هول این دوره 

یا باورشون نمیشه که تا الان ناخون نزاشتم چون واقعاً دوست ندارم یا باور نمیکنن تا الان قلیون نکشیدم 

بخدا اینا چیزای عجیب قریبی نیست نمیدونم از کی برای بقیه عجیب شده 

و کلی موارد دیگه 

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم 

عه پس منم پاستوریزه ام😂😂💔

میگویند ما قوم برتریم ولی فراموش کرده اندبرتری بدون بر یعنی هیچ.جاویدان ایران🇮🇷پاینده مانی سرزمین اجدادی که لحظه ای به فکر آسیب به تو نبودیم لحظه ای در دلمان خیانت به تو جای نگرفت، تاابد تحت هر شرایطی پای تو میمانیم. دست هم سفره هایمان را که نمک تو خوردند نمکدان شکستند را قطع میکنیم به آنان میفهمانیم،پای سفره نشستند با آنان از سر ضعف نیست از سر مهمانوازی و مهربانی ایرانیان است اگر روزی حرمت صاحبخانه را بشکنندو آشوب به پاکنند همانند نیاکانشان، همانند قهرمانمان در دریاچه خون غرقشان میکنیم خورشید ستاره ماه برایمان فرقی ندارد؛با هرچه در دست دارند به سویمان بیایند ما وارثان برنو که دشمنانمان از سر عجز آجر به نافمان بسه اند از تو پاسداری میکنیم. انان که با خیال خام خورشید به دست به سوی تو یورش می اورند در گرما و آتش آن خورشید خفه میشوند چون یورش و وحشیگری را بهتر میدانند تا قاعده جنگ ای مام وطن ایران بانو ای کوروش عزیز ما آسوده باشید که فرزندانتان بیدارند⚔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته ؟ منم همینجوری بودم بهم میگفتن بچه مثبت الان در ۳۴ سالگی عمیقا راضیم به عقب که نگاه میکنم می بینم خوب زندگی کردم و درباره اش ارامش دارم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

منم اینجوری ام عزیزم

نه پاستوریزه نیست اینا

اینا تعهدهای

آدم خوبه تو زندگیش یه سری خط قرمز ها برا خودش داشته باشه 

چند ساله دیگه اونا هم به این پی میبرن

البته وقتی ک خیلی دیر شده

کاش از خودم دو تا بود! بغلش می کردم و می گفتم من تا تهش باهاتم غصه نخور🙂

دختر پاستوریزه مورد پسند خداست با این توضیحاتی که دادید . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
آخه من خودمم یکی بازی کنه مشکلی ندارم ولی خب بلد نیستم آخه وقتم ندارم یاد بگیرم

وقت نمیخواد یربع شاید😁😂

اینا که گفتی پاستوریزگی نیست کارهایی هستن که تمایل به انجامشون نداری خودتو از بقیه جدا یا برتر ندون 

💕

ورق چ مشکلی داری مثلا؟!

ب نظرم لینکه از سبک زندگیمون راضی باشیم کافیه

همین ک خودت راضی کافیه 

رابطه با پسر هم اگ اصولی باشه مشکلی نیست

در کل اگ اوکی هستی خوبه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙