2777
2789

ان شاالله ک سالم بیاد 

زایمان طبیعی  بستگی داره ک کی دهانه رحمتدبازرشه تا ۴ سانت دردش مثل درد پریوده 

اما بیشتراز ۴ سانت ک میخواد بشه دردش هزار برابر میشه اما نترس با ماماها همکاری کن بعد ک سر بچه اومد بیرون کلن دردهات میره 

و اصلا نترس

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی بابت اطلاعاتت

پیاده روی حتما بروازکم شروع کن بهت فشارنیاد الان چن هفته ایی حتما ازماه هفتن یا هشتم یه کمی عرق کاسنی بخوربچه ات زردی نگیره من برای اولی خوردم اصلانداشت برای دومی هم ازهفته ی دیگه میخورم منظورم خیلی کمه هامثلاسه یاچهاتا سرنوشابع بخور

انشالله بسلامتی فارغ بشی شماهم بار اولتونه

سلامت باشی. بله عزیزم زایمان اولمه پولشم دارم ولی طبیعیی میرم کلاساشو رفتی من تازه شروع کردم کلاسارو میرم. 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
ان شاالله ک سالم بیاد زایمان طبیعی بستگی داره ک کی دهانه رحمتدبازرشه تا ۴ سانت دردش مثل درد پریوده ...

اها مرسی بابت اطلاعاتت  انشالله ک بتونم دردش تحمل کنم

مرسی بابت اطلاعاتت

به هیچ وجه زود ورزش شروع نکن

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

خانوما شماهاکه باردارید لک هم دارید مثلا موقع رابطه من هروقت دارم به لک‌می افتم.بعدم چه رابطه داشته باشم چه نداشته باشم رونام خیلی دردمیکنه کسی مث من هس دکتررفتم بهم شیاف دادولی یادم رفت بگم چرارونام اینقدردردمیکنه

ن من نرفتم تو گوگل سرچ میکنم

حتما پس تو گوگل نگا کن نرمشارو توضیحاتو خیلی مفیدن. هم استرست کم میشه هم قشنگ راهکار میده بیمارستان خصوصیم که بری دیگه اتاق وی آی پی میدن خیلی کمکت میکنن

اها مرسی بابت اطلاعاتت انشالله ک بتونم دردش تحمل کنم

می تونی نگران نباش من تازه زایمان کردم 

برام دعاکن باز باردارشم این بار خدا بهم بچه صحیح وسالم بده

خانوما شماهاکه باردارید لک هم دارید مثلا موقع رابطه من هروقت دارم به لک‌می افتم.بعدم چه رابطه داشته ...

برا من کشاله هام درد دارن کجکی راه میرم کلا رونامم ترک خوردن . ولی لک نه ندارم کلا از رابطه میترسم..