2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بنام خدا

یه عدد پیاز تفت میدهم و بعد گوشت میریزم یکم تفت میدم.گوشت خارج میکنم گوجه میکس شده میریزم حسابی با پیازا تفت میدم بعد گوشت اضافه میکنم آب میگیرم روش.لیمو عمانی و ادویه و نمک میریزم.خوب که جا افتاد بامیه هارو که تفت دادم اضافه مییکنم و بعدش بادمجون سرخ شده.تمر هندی آب میکنم اونم اضافه میکنم یکم که قل خورد آماده میشه😋😋😋

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
بنام خدا یه عدد پیاز تفت میدهم و بعد گوشت میریزم یکم تفت میدم.گوشت خارج میکنم گوجه میکس شده میریزم ...

منم کل این مراحل فقط بدون بادمجون و تمر هندی  نمیریزم و لیمو عمانی رو بیست دقیقه اخر که یک وقت ورشتم تلخ نشه

منم کل این مراحل فقط بدون بادمجون و تمر هندی  نمیریزم و لیمو عمانی رو بیست دقیقه اخر که یک وقت ...

حالا تمر یبار امتحان کن طعمش خیلی خوب میشه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
بنام خدا یه عدد پیاز تفت میدهم و بعد گوشت میریزم یکم تفت میدم.گوشت خارج میکنم گوجه میکس شده میریزم ...

مرسی که انقد خوب و دقیق توضیح دادین عزیزم😘😘

برام دعا کنید حاجت روا بشم😭😭🙏🙏.