2777
2789
عنوان

چرا فک میکنین ده ملیون حقوق زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 30 پست
والا اکثر معلمایی که من میشناسم عشقشون معلمیه و به درامدش نیاز ندارن. یعنی همسراشون درامد خوبی دارن

بله با همسر شاید

ولی برای شخص مجرد کمه 

والبته بگم تو این وضعیت شغلی وجود نداره از هیچی بهتر شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کس دیگه ای باید اینو تشخیص بده نه کاربرای نی نی سایت

اینا درکم کنن فایده ای نداره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

قبول دارم کمه اما برای یک خانم بهتره 

قانون کار هم همینه برای مردا، فقط با حق مسکن و همسر و فرزند یکم میره بالاتر

تازه کارمندهای شرکتی یا کارگرها تو اصناف مختلف، هیچ تعطیلی هم ندارن 

مخصوصا اونایی که شیفتی هستن، هیچ تعطیلی رسمی

تعطیل نیستن

شما حداقل  یک ماه عید، 4 ماه  تابستان و 2 روز در هفته 

تعطیلی دارین

بله با همسر شایدولی برای شخص مجرد کمه والبته بگم تو این وضعیت شغلی وجود نداره از هیچی بهتر شده

بله بسیااار کمه. یعنی باهاش نمیشه زندگی چرخوند مگه اینکه خونه پدر مادرت باشی و خرجتون گردن خانواده باشه. 

مشکل فقط معلما نیستن ،یه سری رشته ها هم همینن ولی مشکلی که تو جامعه ی ما هست اینه که تا یکی به حقوقش اعتراض میکنه یه جوری میکوبونن اونو و میگن راضی باش به کم حقت همینه ،نه بیشتر در حالیکه یه جامعه نیروی مفیدش باید حداقلای یه زندگی معمولی رو بتونه فراهم بکنه برای خودش‌!

قبول دارم کمه اما برای یک خانم بهتره قانون کار هم همینه برای مردا، فقط با حق مسکن و همسر و فرزند یک ...

این تعطیلات واسه معلم نیستا

واسه دانش اموزاس

وگرنه ی مثال برات بزنم خیلی از دانش اموزا هفته اخر اسفند رو خودشون تعطیل میکنن و نمیرن سرکلاس

اما معلم تا ۲۸ اسفند باید بره.

این تعطیلاتی هم ک ازش نام بردید مثل تابستون و نوروز و... دانش اموزی نیس ک معلم باشه

تو همون تابستونم سر و کار معلما بازم با مدرسه هست

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
شنیدم ۲۰ سال سابقه ۲۰ میگیره اونا بهترن

نه عزیزم خب بستگی به خیلی شرایط داره من الان دوست خودم با ۲۳ سال سابقه وحکم مدیریت داخل حکمش ۲۳ هست

مشاغل دیگه با ۵ سال سابقه اینو میگیرن