2777
2789

من چون امسال کنکور دادم فامیلامون مارو میبینن الکی میگن ما پزشکی آورده بودیم ولی نرفتیم !!

منم تا الان هیچی بهشون نمیگفتم ولی امروز میخوایم بریم مهمونی میدونم دوباره میگن این حرفو چی بگم به نظرتون؟

ما تو فامیلمون اصلا امکان نداره یکی پزشکی بیاره بعد نره به هیچکس هم نگه بعد بره یه رشته ی خیلی پایین تر از پزشکی ! بعد موقع کنکور من یادش بیوفته ک قبول میشده! یعنی مطمئنم دروغ میگن .

بگم حالا همه الان که من کنکور دادم پزشکی میاوردن ولی نرفتن؟ یکم روم نمیشه 😂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو اتفاقا دوستای منم قبول نشدن ولی برای اینکه جلوی فامیل کم نیارن میگفتن ما قبول شدیم ولی به انتخاب ...

کاش روم بشه بگم 😂 آخه مثلا عموم یهو برمیگرده میگه پسرم می‌آورد کاش میذاشتم بره 

پیراپزشکی میارم

ایول بهت عزززیزم موفق باشی بنظرم چیزی نگو لبخند بزن فقط هم تو هم دیگران میدونید ک همچین اتفاقی نیوفتاده آدم بزرگ و عاقل جواب همچین آدمایی رو نمیده و ازشون میگذره اصلا ذهنتو درگیر این افراد نکن رو هدفت متمرکز باشو پیشرفت کن این خودش یه جواب کوبنده س